ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Στα 8,50 ευρώ η τιμή στόχος από Wood & Company και στα 9,50 ευρώ από Kepler {δημοκρατία έχουμε…} | Mikrometoxos.gr

ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ: Στα 8,50 ευρώ η τιμή στόχος από Wood & Company και στα 9,50 ευρώ από Kepler {δημοκρατία έχουμε…}

06.08.2015 13:37

Στα 8,50 ευρώ η τιμή στόχος από Wood & Company και στα 9,50 ευρώ από Kepler

Τη σύσταση buy (αγορά) δίνουν για τη μετοχή της Μυτιληναίος οι αναλυτές της Wood & Company και της Kepler, μετά την ανακοίνωση των ιδιαιτέρως θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων του α’ 6μηνου και του conference call που ακολούθησε από τον όμιλο.
Ειδικότερα, η Wood & Company διατηρεί τη σύσταση buy, με την τιμή στόχο στα 8,50 ευρώ, παρά το δυσμενές εγχώριο περιβάλλον. Τα αποτελέσματα χαρακτηρίζονται ευθυγραμμισμένα με τις προσδοκίες, σύμφωνα με τους αναλυτές της Wood, οι οποίοι αναμένουν το EBITDA να ξεπεράσει αυτό του 2014. Η Wood θεωρεί τον όμιλο επενδυτική ευκαιρία λόγω της εξωστρέφειάς του, ενώ επισημαίνει ότι ο κύριος οδηγός για τα αποτελέσματα του  δεύτερου τριμήνου ήταν το αλουμίνιο, που ευνοείται από την ισχυροποίηση του δολαρίου και το συνεχώς μειούμενο κόστος παραγωγής.
mytil
Αγορά για τη μετοχή της Μυτιληναίος διατηρεί και η  Kepler, η οποία μάλιστα ανεβάζει την τιμή στόχο στα 9,50 ευρώ. Η Kepler Cheuvreux θεωρεί ότι τα εγχώρια γεγονότα δεν επηρεάζουν τον Όμιλο, που δραστηριοποιείται διεθνώς. Αν και αναγνωρίζει το ιδιαίτερα δυσμενές περιβάλλον, παρόλα αυτά θεωρεί ότι ο downside κίνδυνος είναι περιορισμένος. Ιδιαίτερα ισχυρά τα αποτελέσματα του τομέα Μεταλλουργίας που ενισχύει την κερδοφορία του Ομίλου παρά την πτώση του EPC τομέα, ενώ δεν αλλάζει τις προσδοκίες της για τον Όμιλο η Kepler.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017