ΜΟΝΟ ΣΤΟ "ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"- H "Συμμορία των Ρομά" με θαλαμηγό στην Αρμάτα των Σπετσών - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΜΟΝΟ ΣΤΟ “ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ”- H “Συμμορία των Ρομά” με θαλαμηγό στην Αρμάτα των Σπετσών

10.11.2016 00:07

Από τον Αστυνομικό Ρεπόρτερ

581bb2724e1a0-640x364

Μετά την προφυλάκιση του νεαρού Αγγλούπα λοιπόν οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν μαρκάρει και λοκάρει έτερο επιχειρηματία της παρέας που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην Τοκογλυφία, το παράνομο εμπόριο τσιγάρων και πάει λέγοντας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο νεαρός που κυκλοφορεί με “επώνυμες” συνοδούς της εγχώριας βλαχο-showbiz oι οποίες διασκεδάζουν φορώντας τα πανάκριβα κλοπιμαία της συμμορίας των Ρομά (και οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να κληθούν να καταθέσουν) έχει προσβάσεις-σύμφωνα με το ρεπορτάζ- σε διεφθαρμένους αστυνομικούς οι οποίοι κι αυτοί με την σειρά του βρίσκονται σε στενή παρακολούθηση και από στιγμή θα γίνει το μεγάλο μπαμ της σύλληψής τους.

badmaxresdefault-1024x576

Ο νεαρός ΝΟΝΟΣ της Γλυφάδας που καταφέρνει να ξεγλιστράει όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες αναζητεί τρόπους να αποδράσει από τη χώρα εγκαταλείποντας στο υπόγειο γκαράζ τα πολυτελή αυτοκίνητα των χιλιάδων κυβικών που δεν μπορεί να δικαιολογήσει με τις φορολογικές του δηλώσεις, οι οποίες επίσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού που νοίκιασε το σκαρί στην παρέα με τους αρχηγούς της συμμορίας των Ρομά βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών οι οποίες αναζητούν σχετικά παραστατικά. Ολοι οι εμπλεκόμενοι (των τηλεπερσόνων συμπεριλαμβανομένων) της μεγάλης παρέας του Νονού της Γλυφάδας βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τεράστιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμη και ελικόπτερα χτενίζουν κάθε τόσο την περιοχή. Κάποιοι σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθούν από μόνοι τους και να δώσουν στην ψύχρα άλλους όπως τον φημολογούμενο συνταξιούχο υποστράτηγο που παρείχε πληροφορίες στα κεφάλια της συμμορίας ώστε να παίρνουν τα μέτρα τους…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017