ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ Απίστευτες εικόνες στη Βραυρώνα: Βουτηγμένος στη λάσπη ο Ναός της Αρτέμιδας | Mikrometoxos.gr

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ Απίστευτες εικόνες στη Βραυρώνα: Βουτηγμένος στη λάσπη ο Ναός της Αρτέμιδας

13.12.2014 22:42

Η συνεχόμενη καταρρακτώδης βροχή που έπληξε τις προηγούμενες ημέρες την Αθήνα προκάλεσε πολλά προβλήματα σε διάφορα σημεία του Λεκανοπεδίου. Ενα ακόμη σημείο που επλήγη από την κακοκαιρία ήταν ο αρχαιολογικός χώρος της Βραυρώνας στην Ανατολική Αττική.

Οπως δείχνουν οι εικόνες από την περιοχή, χώρος μετατράπηκε κυριολεκτικά σε λίμνη με το ναό της Αρτέμιδας να έχει «βουλιάξει στα λασπόνερα».

Ακόμη, λόγω της δυνατής νεροποντής πλημμύρισε το οδόστρωμα στον περιφερειακό του Αιγάλεω, στο ύψος των διυλιστηρίων και στα δύο ρεύματα, ενώ βράχος έπεσε στην οδό Δωριέων στο Ντράφι, καθιστώντας την κυκλοφορία των οχημάτων προβληματική.

Στη λεωφόρο Θηβών και στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ίλιον, η ισχυρή βροχόπτωση προκάλεσε καθίζηση του οδοστρώματος, ενώ στο ρέμα της Εσχατιάς υποχώρησε κομμάτι του οδοστρώματος.

Ενδεικτικό της κακοκαιρίας που «χτύπησε» το λεκανοπέδιο της Αττικής είναι η ποσότητα της βροχής, καθώς βάσει των στοιχείων από τους μετεωρολογικούς σταθμούς έπεσε το 1/7 του νερού που πέφτει σε ένα ολόκληρο χρόνο.

Απίστευτες εικόνες στη Βραυρώνα: Βουτηγμένος στη λάσπη ο Ναός της Αρτέμιδας

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017