Λουκέτο για τρεις εβδομάδες - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Λουκέτο για τρεις εβδομάδες

25.02.2015 14:25
 

 Την απόφασή του να σταματήσει κάθε αγωνιστική δραστηριότητα στη χώρα για τρεις εβδομάδες θα ανακοινώσει ο Σταύρος Κοντονής στους φορείς του ποδοσφαίρου.

Ο υφυπουργός αθλητισμού στη συνάντηση που θα έχει σε λίγη ώρα με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Μποροβήλο και τον πρόεδρο της Football League, Σπύρο Καλογιάννη θα ανακοινώσει την απόφασή του για αναβολή κάθε αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες, αλλά και μια σειρά από μέτρα για να καταπολεμηθούν τα φαινόμενα βίας.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν η πρόταση του Σταύρου Κοντονή αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, καθώς από χθες ακούγεται πως σκοπεύει να σταματήσει τα… πάντα, έχοντας στο μυαλό του και τα επεισόδια στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αλλά και όσα έχουν γίνει κατά καιρούς σε μπάσκετ, χάντμπολ και πόλο.

Στο μεταξύ, το ραντεβού του με τον Αλέξη Τσίπρα, που ήταν αρχικά να γίνει το πρωί και μετά μετατέθηκε για το μεσημέρι, αναβλήθηκε. Άλλωστε οι δύο άνδρες τα είπαν χθες βράδυ και ο υφυπουργός φέρεται να έχει το «πράσινο φως» από τον πρωθυπουργό για να προχωρήσει σε όποια απόφαση κρίνει καλύτερη.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017