Λεβέντης: Η χώρα διολισθαίνει σε εκλογές | Mikrometoxos.gr

Λεβέντης: Η χώρα διολισθαίνει σε εκλογές

28.12.2016 18:29

“Η χώρα διολισθαίνει σε εκλογές”, δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Ο κ. Λεβέντης, τόνισε ότι “πρέπει ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης να κάνουν στην άκρη τους εγωισμούς τους και να συνεννοηθούν για το καλό της χώρας” και πρόσθεσε πως “όλα θα κριθούν μέχρι την άνοιξη για την κυβέρνηση”, η οποία, όπως υπογράμμισε, “δεν θα αντέξει το βάρος των προβλημάτων και θα καταρρεύσει”.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επανέλαβε τη θέση του για συγχώνευση των πολλαπλών κύριων συντάξεων σε μία και επεσήμανε ότι “όλοι πρέπει να προσφέρουμε, αν θέλουμε να βγούμε από την κρίση και οι βουλευτές πρέπει να μειώσουν τους μισθούς τους κατά 50%”.

Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης Λεβέντης εκτίμησε ότι “η κυβέρνηση δεν μπορεί να φέρει επενδύσεις με 153 βουλευτές, οι ξένοι επενδυτές θέλουν πολιτική σταθερότητα και σήμερα με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν υπάρχει αυτή η προοπτική”.

Τέλος, άσκησε κριτική στο ΚΚΕ, λέγοντας πως “το Κομμουνιστικό Κόμμα “φωνάζει” για να δοθούν περισσότερα χρήματα σε εργαζόμενους και συνταξιούχους, τα οποία όμως δεν υπάρχουν, ενώ την ίδια ώρα, τα κομμουνιστικά καθεστώτα δίνουν μισθούς πείνας”.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017