Λαϊκή Ενότητα: Το Μαξίμου κάνει πρόωρες εκλογές με τις ευλογίες Μέρκελ –Σόιμπλε «Επιδιώκουν να θέσουν εκτός πολιτικής σκηνής τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Λαϊκή Ενότητα: Το Μαξίμου κάνει πρόωρες εκλογές με τις ευλογίες Μέρκελ –Σόιμπλε «Επιδιώκουν να θέσουν εκτός πολιτικής σκηνής τις συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις»

21.08.2015 22:24

Για «υλοποίηση κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε» των «πρόωρων εκλογών, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα», κάνει λόγο το γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σε σχόλιο που εξέδωσε, αναφορικά με σχετικό non paper του Μαξίμου.

Αναλυτικά το σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας έχει ως ακολούθως:

«Την ώρα που μένει ακόμα αναπάντητο γιατί η κυβέρνηση επέλεξε την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές, τη στιγμή που το τρίτο μνημόνιο με τις βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που όλες οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκαν βάναυσα και αγνοήθηκαν όλες οι προτάσεις που έθεταν επί τάπητος την μη υπογραφή νέου μνημονίου, αλλά την διέξοδο στη βάση των αποφάσεων του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν το “έγκλημα των διασπαστών – δραχμιστών”.

Δεν φθάνει που υλοποιούνται κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε, οι πρόωρες εκλογές, ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα. Αλλά δυστυχώς, υιοθετούνται οι πιο σκληρές λογικές αντιπαράθεσης που ταιριάζουν στις κυβερνήσεις Σαμαρά – Βενιζέλου. Εμείς, δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων που μόνο χαρά φέρουν στους δανειστές και στη ντόπια ολιγαρχία. Συνιστούμε ψυχραιμία»!

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος Τύπου της νεοσύστατης κοινοβουλευτικής ομάδας, Κώστας Ήσυχος, μιλώντας στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik είπε πως: «Η Λαϊκή Ενότητα θα υπερασπιστεί το αρχικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο, όπως είπε υπέστη πλήρη μετάλλαξη τους τελευταίους μήνες».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017