Λάρισα: Αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Δημήτρη Σαμαρά – Τον χτύπησαν ληστές μπροστά στη γυναίκα του!

Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ζευγαριού και εξάντλησαν την αγριότητά τους – Τα θύματα δεν αντιστάθηκαν αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό…

Εξιχνιάστηκε, η ληστεία σε βάρος ζευγαριού ηλικιωμένων που έλαβε χώρα τον περασμένο Οκτώβριο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και ταυτοποποιήθηκε ένας από τους δράστες. Πρόκειται για έναν 35χρονο Αλβανό, έγκλειστο σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας για συμμετοχή σε άλλη ληστεία κοσμηματοπωλείου σε περιοχή της Ηλείας.

Παράλληλα, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ο 35χρονος είχε τουλάχιστον τρεις συνεργούς. Υπενθυμίζεται ότι τις πρώτες πρωινές της (24-10-2014), οι άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια τους, μπήκαν στο σπίτι των ηλικιωμένων και αφού τους ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας, απαίτησαν να τους παραδώσουν χρήματα και κοσμήματα.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ περίπου και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα. Πριν από τη διαφυγή τους απέκοψαν τα καλώδια της συσκευής της τηλεφωνικής σύνδεσης και αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και τα κλειδιά ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του 75χρονου.

Το ζευγάρι είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου λίγες ημέρες αργότερα κατέληξε ο 75χρονος Δημήτρης Σαμαράς, αδερφός του πρώην προέδρου της ΑΕΛ.

Πηγή: thessalianews.gr