ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

ΛΟΓΩ ΠΑΓΕΤΟΥ Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή

08.01.2015 22:15

 

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο κάποια σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ κάποια θα λειτουργήσουν μετά τις 9.00 το πρωί.

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Παρασκευή

Τα περισσότερα σχολεία βρίσκονται στην Ανατολική Αττική, κάποια στο Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, ένα σχολείο στο δήμο Φυλής, ενώ μετά τις 10.00 το πρωί θα λειτουργήσουν τα σχολεία στα Κύθηρα.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν στην Ανατολική Αττική και στο δήμο Αχαρνών το 28ο δημοτικό σχολείο (περιοχή στρατοπέδου Καποτά), το 19ο δημοτικό σχολείο (περιοχή Πανόραμα) και στα σχολεία που βρίσκονται στους οικισμούς Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη και Ολυμπιακό Χωριό.

Δεν θα λειτουργήσουν τα δημόσια σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στη δημοτική κοινότητα Βαρνάβα, στο δήμο Μαραθώνα, ενώ όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά) της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Διονύσου θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί.

Στο Βόρειο Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της δημοτικής κοινότητας Εκάλης και στις 9.00 θα ανοίξουν τα σχολεία στις δημοτικές κοινότητες Κηφισίας και Ν. Ερυθραίας.

Στη Δυτική Αττική κλειστό θα μείνει το σχολείο Ζωφριάς στη δημοτική κοινότητα ‘Ανω Λιοσίων, στο δήμο Φυλής.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, στα Κύθηρα μετά τις 10.00 το πρωί θα ανοίξουν το Γυμνάσιο και το Λύκειο Χώρας Κυθήρων, τα Δημοτικά Χώρας-Καρβουνάδων και Ποταμού, τα Νηπιαγωγεία Λιβαδίου και Ποταμού και ο δημοτικός παιδικός σταθμός Φρατσίων.

Στη Βόρεια Ελλάδα, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους δήμους Φλώρινας, Γρεβενών, Άργους Ορεστικού Καστοριάς και Σουφλίου Έβρου, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού. Στους δήμους Βοΐου, Εορδαίας και Σερβίων – Βελβεντού Κοζάνης, τα σχολεία θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017