"ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" βροντοφωνάζει η ΑΥΓΗ! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” βροντοφωνάζει η ΑΥΓΗ!

27.03.2015 12:18

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Λεφτά υπάρχουν!»,  κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα ΑΥΓΗ  χαρίζοντας το γέλιο σε όλη την Επικράτεια.

Το φερέφωνο της κυβέρνησης του 40% ( τους ΑΝΕΛ δεν τους υπολογίζω) με την κυκλοφορία των 1500 φύλλων ημερησίως, μιμείται τον ηγέτη Γιωργάκη και καθησυχάζει το λαό επαναλαμβάνοντας το διαβόητο μόττο. Ελπίζω να διαβάσει τη φυλλάδα κι ο λογιστής μου που τελευταία ανησυχεί σφόδρα γιατί επισκέπτεται καθημερινώς μια μεγάλη ΔΟΥ για να εισπράξει επιστροφές φόρων αλλά κάθε μέρα του λένε πως δυστυχώς ο αρμόδιος υπάλληλος είναι ασθενής!

Unknown

Το ρεπορτάζ δικαιολογεί τον τίτλο αναφέροντας ότι θα παταχθούν οι λαθρέμποροι καπνού, οι φοροφυγάδες ενώ θα “περάσουν από κόσκινο” και όλες οι δημόσιες συμβάσεις. Η αποκάλυψη της ΑΥΓΗΣ έχει προκαλέσει ρίγη στις καρδιές των λαθρεμπόρων ενώ και οι φοροφυγάδες υποφέρουν από έντονο άγχος νιώθοντας  βαριά την ανάσα του Βαρουφάκη , του Μάρδα και της Βαλαβάνη στο σβέρκο τους! Πολλοί από αυτούς μάλιστα ( οι περισσότεροι είναι συνδρομητές της ΑΥΓΗΣ) σπεύδουν ήδη στις εφορίες με βαλίτσες ρευστού για να δικαιολογήσουν όχι μόνο τον τίτλο του Φίλη ( σσ. διευθυντής της ΑΥΓΗΣ και μεγάλος πολιτικός-βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και για να διακανονίσουν τις οφειλές τους.

images

Περιέργως,  αντίθετη είναι η εικόνα που δίνει η Αριστερή Πτέρυγα του Παναγιώτη Λαφαζάνη όπως εκφράζεται μέσα από την ιστοσελίδα iskra.gr . Με αφορμή την πτώση του Χρηματιστηρίου σημειώνεται ότι οι αγορές καταρρέουν και ότι συνεχίζονται «οι άοκνες προσπάθειες (από τις αγορές) για να στραγγίξουν κάθε ίχνος ρευστότητας και να κλείσουν όλες τις στρόφιγγες χρηματοδότησης».

Φαντάζομαι ότι οι διαφορετικές εκτιμήσεις που γίνονται από τις δύο μεγάλες φράξιες του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετούν την πρόοδο που παράγεται μέσα από τη διαφωνία… Αλλιώς δεν εξηγείται ο “πόλεμος”…

Πάντως αν έπρεπε να πάρω οπωσδήποτε το μέρος κάποιου, θα έπαιρνα το μέρος της ΑΥΓΗΣ. Συμφωνώ με τον τίτλο … κατά το ήμισυ! Λεφτά σίγουρα υπάρχουν, αλλά όχι εδώ! Μπορούν να έρθουν και σ’ εμάς αλλά πρέπει να δράσουμε σαν έξυπνοι επιχειρηματίες. Όχι σαν τεμπέληδες συνδικαλιστές των 80’ς.

Διάβασα πριν από λίγο ένα άρθρο σχετικά με την PORSCHE. Το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά της!   Συγκεκριμένα, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 13% φτάνοντας τα 190.000 αυτοκίνητα ενώ ο τζίρος ξεπέρασε τα 17 δις. Το μπόνους δε που είχε προβλεφθεί αυξήθηκε κατά 8.600 ευρώ ανά υπάλληλο!

Porsche-Panamera-Exclusive-Series-960

 

Χρήματα όντως υπάρχουν! Απλά , στη χώρα μας, οι περισσότεροι από αυτούς που ψηφίζουν και από αυτούς που κυβερνούν δεν γνωρίζουν πώς να τα παράξουν. Γνωρίζουν όμως με ποιο τρόπο να τα δανείζονται!

Με αγάπη

Ο Είρων

 

 

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017