Κ.Μητσοτάκης: Με ΣΥΡΙΖΑ, οικονομική προκοπή δεν θα δούμε ποτέ – Οι δικαστές να λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα | Mikrometoxos.gr

Κ.Μητσοτάκης: Με ΣΥΡΙΖΑ, οικονομική προκοπή δεν θα δούμε ποτέ – Οι δικαστές να λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα

07.10.2016 09:10

«Με τον ΣΥΡΙΖΑ, οικονομική προκοπή δεν πρόκειται να δούμε ποτέ», ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση  στο Αγρίνιο, τόνισε ότι η Ελλάδα αξίζει μία καλύτερη κυβέρνηση, την οποία και θα έχει σύντομα και κάλεσε τους δικαστές να λειτουργούν με βάση το Σύνταγμα.

Ο «απαράδεκτος» νόμος Παππά θα καταργηθεί,  η κυβέρνηση στήνει «νέα διαπλοκή»,  είπε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ο οποίος εξαπέλυσε «πυρά» κατά της κυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς την ιδεοληπτική και ανίκανη, ενώ την κατηγόρησε ότι κέρδισε τις εκλογές βασισμένη στο ψέμα. Επιπλέον, έκανε λόγο για «εξοντωτική υπερφορολόγηση»

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη Δικαιοσύνη, είπε ότι η Ν.Δ. είναι «θεσμικό ανάχωμα στον κατήφορο που οδηγούν τη χώρα», επαναλαμβάνοντας το αίτημά του για εκλογές, επιμένοντας ότι το κόστος παραμονής της κυβέρνησης είναι μεγαλύτερο, σε σύγκριση με το κόστος της διεξαγωγής εκλογών.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ν.ΠΑΠΠΑ

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία ότι αναπαράγει ό,τι μπορεί να αμφισβητήσει τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες που ολοκληρώθηκε εξαπολύει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σχολιάζοντας την «προσπάθεια της Ν.Δ. να εκμεταλλευτεί πολιτικά» τις παραιτήσεις δικαστικών του ΣτΕ από το συνδικαλιστικό τους όργανο.

Σύμφωνα με τον κ. Παππά ερωτηματικά προκαλούνται από τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κ. Σακελλαροπούλου η οποία παραιτήθηκε από το ΔΣ της Ένωσης Δικαστών του ΣτΕ καταγγέλλοντας «αρνησιδικία», «έχει ζητήσει να εξαιρεθεί από την επίμαχη υπόθεση, επειδή συγγενικό της πρόσωπο είναι δικηγόρος των καναλαρχών».

Καλεί τέλος τη Ν.Δ. «η οποία υιοθέτησε άκριτα τις καταγγελίες αυτές» να δώσει εξηγήσεις και να σταματήσει την προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων ώστε να αφεθεί η Δικαιοσύνη να αποφασίσει απερίσπαστη.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017