Κ.Καίσαρης: «Επάγγελμα-Κουβέλης»… | Mikrometoxos.gr

Κ.Καίσαρης: «Επάγγελμα-Κουβέλης»…

29.12.2014 13:21

Μιλάμε ότι έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε κωλοτούμπες μέχρι και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Και έτσι και γιουβέτσι και κοκορέτσι.

 

ΕΡΙΞΑ μια σπόντα τις προάλλες για το «επάγγελμα-Κουβέλης». Μιλάμε ότι έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε κωλοτούμπες μέχρι και τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Και έτσι και γιουβέτσι και κοκορέτσι.

 

Η τελευταία συνταρακτική δήλωσή του σπάει και κόκαλα και καρύδια: «Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα. Η κοινωνία πρέπει να αλλάξει σελίδα». Μάλιστα. Ουδεμία αντίρρηση.

 

Μία ερώτηση μόνο: Τις προηγούμενες σελίδες στο βιβλίο της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας, ποιος τις έχει γράψει; Ποιος έβαζε τις υπογραφές του στα μνημόνια από το καλοκαίρι του 2012 και εφεξής;

 

Ποιος συγκυβερνούσε εκτελώντας τις εντολές του Τόμσεν και της τρόικας; Ποιος είχε υπουργούς στην κυβέρνηση και 20% στο περίφημο 4-4-2 στη νομή της εξουσίας; Τέσσερις της ΝΔ, τέσσερις του ΠΑΣΟΚ και δύο της ΔΗΜΑΡ στους διορισμούς. Εις εξ αυτών και ο Πρίφτης του Αγίου Κοσμά.

 

Ο Κουβέλης που έγραψε τις σελίδες του μνημονίου θέλει τώρα να βοηθήσει τον Τσίπρα, για να γράψουν μαζί τις επόμενες σελίδες. Τόσο απλά και τόσο εύκολα. Και με τον έναν και με τον άλλον.

 

Με όλους, όπως κάνουν οι πουτάνες. Κι όπως είναι οι πουτάνες απαραίτητες στην κοινωνία, έτσι είναι απαραίτητη στην πολιτική και η ΔΗΜΑΡ. Χθες για τον Σαμαρά, αύριο για τον Τσίπρα, μεθαύριο για κάποιον άλλον.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017