Κώστας Φέγγος: Σαν Έλληνες θεωρούμε τις εκλογές καλό πράγμα…

“Προχωράμε ολοταχώς για εκλογές” αναφέρει ο Κώστας Φέγγος. Γιατί χρειαζόμαστε εκλογές κανείς δεν καταλαβαίνει. Τι καλό θα βγάλουν οι εκλογές κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει με βεβαιότητα.

Αλλά σαν Έλληνες θεωρούμε τις εκλογές καλό πράγμα. Εξάλλου προεκλογικά κυκλοφοράει χρήμα. Οπότε όλοι είναι χαρούμενοι. Ή μήπως για πρώτη φορά όλοι είναι μουδιασμένοι;

Εδώ και μήνες, λόγω της κατακόρυφης αύξησης της πολιτικής αβεβαιότητας, η Οικονομία έχει “τραβήξει χειρόφρενο”.

Τίποτε δεν κινείται και ότι προγραμματιζόταν, έχει αναβληθεί.

Λόγω της γενικά κακής κατάστασης της Οικονομίας, είναι σαν να τραβήξαμε χειρόφρενο στη μέση ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας και τώρα περιμένουμε τον νέο οδηγό που θα μας πάρει από κει, πριν μας πατήσουν τα φορτηγά που περνάνε.

Το χειρότερο σενάριο είναι δεύτερες εκλογές, γιατί παραμένοντας για πολύ στο μέσο του δρόμου, είναι σίγουρο ότι κάποιος θα μας πατήσει.

Το καλύτερο σενάριο είναι να συνεργαστούν όλοι οι επιβάτες, κάνοντας ο καθένας ότι γνωρίζει καλύτερα και ότι έχει την εμπειρία να κάνει, ώστε να σώσουν τις ζωές τους.

Στο ενδιάμεσο υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του γκρι. Σίγουρα η Δευτέρα 26/1, θα είναι ενδιαφέρουσα μέρα. Μέχρι τότε καλό βόλι.

“Τα βόλια είναι επικίνδυνα πράγματα και πρέπει να τα χειριζόμαστε με προσοχή” υπενθυμίζει ο πρόεδρος της Versal ΑΕΠΕΥ.