Κρεμάστε τον…

  • Κρεμάστε τον...

Αν αποδειχθεί ότι έστηνε παιχνίδια. Όμως, να ζητάς για “στημένα παιχνίδια” την προφυλάκιση ενός μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος επένδυσε στον τόπο μας μόλις πριν 72 ώρες, περίπου 74 εκατ. ευρώ, είναι τουλάχιστον υπερβολικό.

Γράφουν οι: Voice Believers

http://www.fmvoice.gr/

Φυσικά η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι υπεράνω όλων, ανεξαρτήτως ονόματος, και κάποια στιγμή στον τόπο αυτό οφείλει να φυλακίζει και τους μεγάλους και ισχυρούς.

Όταν, όμως, κάποιοι δικαστικοί συνήργησαν στην φυγάδευση του Χριστοφοράκου, για να σωθεί μια οικογένεια και ολόκληρο το καθεστώς ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ., όταν άλλοι ξέχασαν να μεταφράσουν το κατηγορητήριο για την Siemens για να μην γίνει η δίκη και να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο, και ορισμένοι άλλοι αθώωσαν τον Γεωργίου -τον άνθρωπο του ΔΝΤ στην Ελλάδα- για να μην αποκαλυφθεί ο δόλος με τον οποίο μας τύλιξαν στα μνημόνια οι πασοκονεοδημοκράτες, τότε εύλογα δημιουργεί υποψίες και απορίες η πρόταση προφυλάκισης ενός εφοπλιστή διεθνούς εμβέλειας. Ενός προσώπου που είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Τέλος: Αυτή η υπόθεση με τα “στημένα” πρέπει επιτέλους να τελειώνει. Κοντεύει δεκαετία. Να τελειώνουμε με την “ομηρία” του Ολυμπιακού. Για να ξέρουμε, ποιος έστησε ποιον. Και οι ένοχοι να πάνε φυλακή. Αυτή η εκκρεμότητα μόνο τον Ολυμπιακό βλάπτει.