Κρέτσος κατά ΣτΕ για την απόφαση για τον νόμο Παππά | Mikrometoxos.gr

Κρέτσος κατά ΣτΕ για την απόφαση για τον νόμο Παππά

28.10.2016 12:26

Νέα κυβερνητική επίθεση στο ΣτΕ για το θέμα των αδειών, αυτή την φορά από τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρη Κρέτσο.

Ο κ. Κρέτσος με άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών στρέφει εκ νέου τα βέλη του με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κρέτσος σημειώνει ότι οι αποφάσεις του ΣτΕ και των δικαστηρίων είναι δεσμευτικές, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αξίζουν τον σεβασμό των πολιτών.

Παράλληλα, σημειώνει ότι η απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας, ζητεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο να παραμείνει θολό. «Μετά την ακύρωση του διαγωνισμού δεν έχουμε πλέον κανονικές και οριστικές άδειες λειτουργίας» αναφέρει.

Σε άλλο σημείο δε επισημαίνει: «το ΣτΕ διατάσσει το δημόσιο να επιστρέψει 258 εκατομμύρια σε έχοντες και κατέχοντες και δεν επιτρέπει στην κυβέρνηση να ασκήσει κοινωνική πολιτική με τα χρήματα που απέφερε η διαγωνιστική διαδικασία του Αυγούστου».

«Μπορεί κάποιοι δικαστές του ΣτΕ να είναι υπεράνω χρημάτων, αλλά αυτό ενδεχομένως να συνιστά αλαζονεία και ύβρι στο 30% των πολιτών της χώρας που βιώνει συνθήκες φτώχειας και οικονομικής ασφυξίας» προσθέτει.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017