Κουρουμπλής: Οργανωμένη προσπάθεια να "πέσει" η κυβέρνηση - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κουρουμπλής: Οργανωμένη προσπάθεια να “πέσει” η κυβέρνηση

21.09.2016 14:37

“Εδώ υπάρχει μία οργανωμένη προσπάθεια να πέσει η κυβέρνηση. Αυτή είναι η όλη ιστορία. Ή θα καταργηθεί η ιστορία των αδειοδοτήσεων, διότι εκλήθησαν –επιτέλους- στα 27 χρόνια κάποιοι να πληρώσουν ή θα πέσει η κυβέρνηση”, είπε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον Realfm 97,8.

Στο ερώτημα αν κρίνει πετυχημένο τον τρόπο με τον οποίο έγινε η αδειοδότηση των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: “Ο τρόπος θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Όμως γιατί δεν λέμε ότι υπάρχει μία διάταξη στις προϋποθέσεις που θέτει ο νόμος που λέει ότι αν αύριο διαπιστωθεί ότι ένας εκ των υπερθεματιστών έχει πρόβλημα, η πρώτη δόση συν τα 3 εκατ. της εγγύησης αυτά καταπίπτουν υπέρ του δημοσίου.

Αυτό δεν το λένε και είναι πρόνοια του νόμου που προστατεύει το δημόσιο. Και σε τελική ανάλυση αν αποδειχθεί ότι κάποιος έχει προβλήματα θα πάμε στον επόμενο, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός, αλλά θα έχει πάρει το Δημόσιο 18 εκατ. ευρώ”.

Και σημείωσε: “Όποιος αποδειχθεί ότι έχει πρόβλημα δεν θα περάσει αβρόχοις ποσί. Θα πληρώσει αρκετά εκατομμύρια”.

Στην επισήμανση ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναγγελθεί θεματικές άδειες ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: “Μόλις τελειώσει η ιστορία για την οποία συζητάμε νομίζω ότι θα μπούμε και στη διαδικασία αυτή”.

Στο ερώτημα αν εν τω μεταξύ έχουν κλείσει 1-2 κανάλια ο κ. Κουρουμπλής απάντησε: “Κοιτάξτε εγώ νομίζω ότι σε αυτό το διάστημα των 3 μηνών θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Αυτή είναι η εκτίμησή μου”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017