Κλείνει παλιές πληγές - Εκνευρισμός στις τάξεις των δελφίνων - Εξω πάμε καλά! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κλείνει παλιές πληγές – Εκνευρισμός στις τάξεις των δελφίνων – Εξω πάμε καλά!

16.06.2015 03:22
Κλείνει παλιές πληγές
Ας περάσουμε τώρα στα νεοδημοκρατικά.
Με αμείωτη ένταση μαθαίνω ότι συνεχίζει τις περιοδείες ανά την επικράτεια ο Αντ. Σαμαράς, ο οποίος δίνει μεγάλη έμφαση στις προσυνδιασκέψεις. Και αυτό διότι, όπως λέει ο ίδιος, έχει την ευκαιρία για άμεση και απευθείας συζήτηση με τους πολίτες.
Το εισέπραξε με πολύ θετικό τρόπο στη Λευκάδα και στην Πρέβεζα την προηγούμενη Κυριακή και το ίδιο αναμένεται να συμβεί σήμερα στην Καστοριά!
nnn
Ολο και περισσότεροι μέχρι πρότινος δυσαρεστημένοι βουλευτές της ΝΔ περνούν το κατώφλι των γραφείων του κόμματος και συναντούν τον Αντ. Σαμαρά. Μαθαίνω ότι πολλοί βουλευτές που μετά τις εκλογές ασκούσαν κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ άρχισαν να αλλάζουν στάση. Ο Μεσσήνιος τους καλεί στη Συγγρού, αυτοί αποδέχονται την πρόσκληση, συζητούν μαζί του, και παλιές πληγές κλείνουν…
nnn
Εκνευρισμός πληροφορούμαι ότι επικρατεί στις τάξεις των δελφίνων, οι οποίοι δεν μπορούν να αποδεχθούν πως πηγαίνει πίσω η… «επόμενη μέρα» της ΝΔ. Από τη στιγμή που δεν προχώρησαν τις πρώτες εβδομάδες μετά την ήττα του κόμματος σε κίνηση αμφισβήτησης του Αντ. Σαμαρά, το κλίμα έχει αλλάξει. Τα λάθη στρατηγικής που κάνουν είναι συχνά και έχει αποδυναμωθεί το σενάριό τους για εσωκομματική ρήξη.
nnn
Και για να τελειώσουμε (σήμερα) με τους «γαλάζιους», σας ενημερώνω ότι την περασμένη Πέμπτη στη Συγγρού υπήρξε συνάντηση Σαμαρά – Καραμανλή και είχε μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε συνομιλία αρκετή ώρα με την ελληνικής καταγωγής σοσιαλίστρια Μαριέττα Καραμανλή (και όχι με τον πρώην πρωθυπουργό), η οποία ήταν μέλος της γαλλικής αντιπροσωπείας που επισκέφθηκε τη ΝΔ.
Φανατικός αναγνώστης μου με ενημέρωσε ότι ελληνικής καταγωγής (από έλληνα πατέρα, που έζησε και εργάστηκε στην Αθήνα) είναι και ο νυν γραμματέας του Σοσιαλιστικού Γαλλικού Κόμματος Ζαν-Κριστόφ Καμπαντελίς. Εξω πάμε καλά!

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017