«Κι αν ανέβηκε λίγο παραπάνω το φόρεμα μου, ας με συγχωρήσουν…» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

«Κι αν ανέβηκε λίγο παραπάνω το φόρεμα μου, ας με συγχωρήσουν…»

01.06.2015 02:18

Η παρουσία της την περασμένη Δευτέρα στο Προεδρικό Μέγαρο, στη συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με την αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, έκλεψε την παράσταση.

 

Τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να αναβοσβήνουν και να εστιάζουν στην την ξανθιά, ψηλή, εντυπωσιακής ομορφιάς κοπέλα, με το «καυτό» μίνι και τις κατακόκκινες γόβες. Βλέπετε, δεν είναι και πολύ συχνό φαινόμενο ένα μοντέλο να συναντά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο λόγος για την 21χρονη Βάνια Κιλικίδη, κόρη μεταναστών στο Γκύτερσλο της Γερμανίας, η οποία από το 2011 βρίσκεται στην Ελλάδα και σπουδάζει Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα εργάζεται ως μοντέλο του πρακτορείου Κρίστι. Μάλιστα, πριν επιστρέψει στα πάτρια εδάφη σπούδαζε στη Γερμανία σε ελληνόφωνο σχολείο.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» για την εμφάνιση της στο Προεδρικό Μέγαρο, σημειώνει πως «Βρέθηκα στο εκεί με την ιδιότητα του μέλους του Θεσσαλικού Συλλόγου στο Γκύτερσλο και μετά από πρόσκληση του προέδρου της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών, κ. Γεωργίου Βόμπρα, ο οποίος ζει επίσης στην πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα. Σκοπός μας ήταν να εκθέσουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας διάφορα θέματα που αφορούν στον απόδημο ελληνισμό και πραγματικά λυπάμαι πολύ για την «στροφή» που έγινε στο δικό μου πρόσωπο και στην δική μου παρουσία.

Δεν θέλω να σχολιάσω τα όσα γράφηκαν για τις ενδυματολογικές μου επιλογές, τα κόκκινα τακούνια μου και το μαύρο μου φόρεμα. Εγώ νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου, οι γονείς μου είναι εντάξει μαζί μου, οπότε όλα τα υπόλοιπα ούτε με αφορούν ούτε με απασχολούν. Είμαι νέα κοπέλα, το φόρεμά μου ήταν κομψό, κι αν ανέβηκε λίγο παραπάνω, ας με συγχωρήσουν οι ειδήμονες του στυλ και τις κριτικής».

Αξίζει να σημειώσουμε, τέλος, πως η νεαρή Βάνια δεν θέλει να μιλάει για τους πολιτικούς και αρνείται να σχολιάσει την στάση της Γερμανίας απέναντι στην χώρα μας. Το μοναδικό πράγμα επάνω στο οποίο εμμένει κι επιμένει είναι ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί η άκρη του νήματος. Τέλος, στέλνει μήνυμα στους υποψήφιους… γαμπρούς, πως όταν αποφασίσει να παντρευτεί, ο εκλεκτός της καρδιάς της, θα είναι σίγουρα Έλληνας…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017