Κι'άλλο φαρμακονόμο (;) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κι’άλλο φαρμακονόμο (;)

06.05.2015 11:42

  Πόσα δις έχουν φάει οι φαρμακοβιομήχανοι και φαρμακέμποροι; Να προσέξει η κυβέρνηση μην φτιαχτεί κανένας νέος… ουτσονόμος!   ΓΥΡΩ στα ΠΕΝΤΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ ή ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΦΤΑΚΟΣΙΑ ΤΡΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δραχμές, μικρότερος είναι ο τζίρος των ντόπιων και ξένων φαρμακοβιομηχάνων και φαρμακεμπόρων στη χώρα, τα τελευταία χρόνια, χάρις στις οικονομίες και τους αυστηρούς έλεγχους του υπουργείου Υγείας, σε συνδυασμό με την αντικατάσταση ορισμένων πανάκριβων φαρμάκων – γύρευε και με τι  καπέλα μας τα πούλαγαν – από «γενόσημα» τα οποία στην ουσία πρόκειται για τα ΙΔΙΑ ακριβώς φάρμακα, τα οποία όμως δεν τα έχουν παρασκευάσει οι μεγάλες πολυεθνικές, αλλά μικρές σύγχρονες εταιρείες που εργάζονται αθόρυβα και με μικρό κόστος, γι΄ αυτό και τα φάρμακα που πουλάνε είναι της ίδιας ποιότητας και φθηνά.

Για σκεφθείτε φίλοι αναγνώστες, ΠΟΣΑ έχουν φάει αυτοί οι μεγάλοι  ευεργέτες μας, φαρμακοβιομήχανοι, τα τελευταία 30 χρόνια! Δεν αποκλείεται μάλιστα το μεγαλύτερο κομμάτι από τα τοκογλυφικά χρέη που μας έχουν φορτώσει οι ξένοι απατεώνες δανειστές μας, να τα έχουν ενθυλακώσει, οι  ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ της υγείας του λαού μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ορισμένα φάρμακα, καθώς και διάφορα υλικά μας τα πούλαγαν, με φοβερά καπέλα, κάποιοι μιλάνε για εκατό, διακόσιες ή και πεντακόσιες φορές ακριβότερα από το κανονικό!
Πώς να αντέξουν αυτή τη λεηλασία τα ασφαλιστικά ταμεία και πώς να τα βγάλει πέρα το δημόσιο; Όλους αυτούς τους κυρίους, που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ τον ανθρώπινο πόνο, η πολιτεία θα έπρεπε, να τους είχε συλλάβει, να τους είχε κλείσει όλους μέσα, αφού προηγουμένως είχε κατασχέσει τις μυθώδεις περιουσίες που έχουν φτιάξει και όχι να τους έχει αφήσει να κυκλοφορούν ελεύθεροι και κάποιοι από αυτούς, να μας παριστάνουν τους πατριώτες και τους ευεργέτες!..
Η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας μας, ότι ντόπιοι και ξένοι  αγιογδύτες φαρμακέμποροι και φαρμακοβιομήχανοι δημιούργησαν λόμπι, μάζεψαν μερικές δεκάδες εκατομμύρια και άρχισαν να διαφημίζουν, όχι τα φάρμακα που φτιάχνουν και πωλούν, γιατί αυτό απαγορεύεται, αλλά τις  εταιρείες τους, τις περισσότερες των οποίων κανένας δεν ξέρει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει με στόχο να λαδώνουν, με διαφημίσεις, εκδότες, καναλάρχες και δημοσιογράφους για να πιέσουν την κυβέρνηση να αλλάξει το νόμο που υπάρχει, προκειμένου να συνεχίσουν το παλιό, μεγάλο φαγοπότι τους. Ελπίζουμε να μην πέσει η κυβέρνηση στην παγίδα τους και να φτιάξει κανένα  φαρμακονόμο, αντίστοιχο του γνωστού κουτσονόμου που οδήγησε τον Μένιο Κουτσόγιωργα στη φυλακή.
Αντί για νέο νόμο, χρειάζεται ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ και ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΟΣ έλεγχος, για να βρεθούν ακριβώς τα ποσά που έχουν φάει και να επιστραφούν στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017