Καφές στο Παγκράτι και περίπατος για Τσίπρα – Βαρουφάκη | Mikrometoxos.gr

Καφές στο Παγκράτι και περίπατος για Τσίπρα – Βαρουφάκη

15.03.2015 19:23
ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Καφές στο Παγκράτι και περίπατος για Τσίπρα – Βαρουφάκη

Μια κυριακάτικη βόλτα στο Παγκράτι, όπου ήπιαν τον καφέ τους, αποφάσισαν να έχουν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Γιάνης Βαρουφάκης και οι συνεργάτες του οικονομικού επιτελείου λίγο πριν την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών απόλαυσαν μερικές στιγμές κυριακάτικης ηρεμίας σε καφετέρια του Παγκρατίου μαζί με τους Θοδωρή Μιχόπουλο, Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γαβριήλ Σακελλαρίδη και Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Στη συνέχεια, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ακολούθησε η σύσκεψη με θέμα τη ρευστότητα και τη «μαύρη» τρύπα στο πρωτογενές πλεόνασμα.

Στη διάρκεια της διαδρομής ο πρωθυπουργός χαιρετούσε τους περαστικούς ενώ με μερικούς από αυτούς είχε και σύντομες συνομιλίες.

Μετά τη σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη ρευστότητα.

Καφές στο Παγκράτι και περίπατος για Τσίπρα - Βαρουφάκη

Η κυβέρνηση έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι μισθοί και συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου και στις αναφορές για πρόβλημα ρευστότητας στη χώρα. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αναφέρει και σε αυτή την κατεύθυνση λαμβάνονται μέτρα για την τόνωση της ρευστότητας του δημοσίου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017