Κατοίκους και εργαζόμενους ευχαριστεί ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Με ειρηνικό τρόπο εξελίχθηκε η συγκέντρωση στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κατοίκους και εργαζόμενους ευχαριστεί ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Με ειρηνικό τρόπο εξελίχθηκε η συγκέντρωση στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

24.08.2015 12:26

Κατοίκους και εργαζόμενους ευχαριστεί ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός
Με ειρηνικό τρόπο εξελίχθηκε η συγκέντρωση στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής

Τις ευχαριστίες του προς τους κατοίκους και τους εργαζομένους της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας και κάτοικος της περιοχής Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος για τη συγκέντρωση στο Παλαιοχώρι Χαλκιδικής.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους και τους εργαζόμενους στα μεταλλεία, για το γεγονός ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν σήμερα, εξελίχθηκε με απολύτως ειρηνικό τρόπο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Από την πλευρά μου δηλώνω κατηγορηματικά, ότι όλοι εμείς που ηγούμαστε με τιμή αυτής της επένδυσης θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο το έργο μας και τα δικαιώματα των εργαζόμενων σε αυτό, προκειμένου να διασφαλίσουμε με απόλυτη ψυχραιμία και νομιμότητα, όλα αυτά για τα οποία δώσαμε μαζί δίκαιους αγώνες, όλα αυτά τα χρόνια» πρόσθεσε.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017