Κατηγορίες ότι χρηματίζεται ο Αρκάς – Απειλές για το σκίτσο του!

Κάποια από τα σκίτσα που δημιούργησε ο περίφημος ΑΡΚΑΣ και ανέβηκαν στην επίσημη σελιδα του στο  facebook, προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων και απειλών από όσους θεώρησαν ότι … πολεμάει την κυβέρνηση.

Στο επίμαχο σκίτσο εμφανίζεται ένας άντρας που λέει «Εχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση πατάνε γερά στον αέρα».


Οι αντιδράσεις και οι απειλές ήταν τόσο έντονες που η επίσημη σελίδα του στο facebook διέκοψε εδώ και λίγες ώρες -και μέχρι νεωτέρας- κάθε ανάρτηση. Γράφει χαρακτηριστικά «Με εντολή του Αρκα η σελίδα αναστέλλει τις αναρτήσεις μέχρι νεοτέρας. Ο διαχειριστής.» Σε άλλη ανάρτηση ο διαχειριστής έκανε λόγο για πολιτική βαρβαρότητα.


Πλήθος χρηστών των social media εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον ΑΡΚΑ, και απορούν «Ενόχλησαν τα σκίτσα τους πιστούς του Μωάμεθ;». Εκατοντάδες άτομα κάνουν λόγο για λογοκρισία. Ακολουθούν ενδεικτικές αντιδράσεις:

  • Το κλείσιμο της σελίδας του Αρκά εξαιτίας της βαρβαρότητας των αριστερων ειναι μια ήττα της δημοκρατίας. Κακώς. Δεν κανουμε χατίρια σε ζώα
  • Επιθέσεις με ηλεκτρονικά γκαζάκια των υπερασπιστών της ελευθερίας του λόγου/σκίτσου , έκλεισαν την σελίδα του ΑΡΚΑ σ fb! Νίκησε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:-((
  • Γνώριμοι κομισάριοι την έπεσαν στον Αρκά για αντιπολιτευτικά του σκίτσα κατηγορώντας τον οτι τα παιρνει απο “ξένα κέντρα”.
  • Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λογοκρίνει και τον ΑΡΚΑ. Ποιος θα είναι ο επόμενος?
  • Τον Αρκά ρε τρόμπες? Να διαλυθουμε ρε φασιστοαμοιβαδες μπας και καθαρίσουμε από σας
  • ΑΡΚΑ γερμανοτσολιά δεν θα περάσει ο φασισμός. Η ιντερνετική ομάδα του Σύριζα ξέρει που μένεις…