Καταρρέουν τα ποσοστά του Donald Trump σε 3 από τις πιο σημαντικές πολιτείες

Άκρως αποθαρρυντικές είναι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, οι οποίες έγιναν γνωστές σήμερα για τον Donald Trump, καθώς μια εξαιρετικά επιζήμια εβδομάδα για την εκστρατεία του οδεύει προς την ολοκλήρωσή της.

……….
Συγκεκριμένα, οι δημοσκοπήσεις στην Πενσυλβάνια, στο Μίτσιγκαν και το Νιού Χάμπσαϊρ έδειξαν ότι αυτό που ήταν μέχρι πρότινος αμφίρροπος αγώνας έχει πλέον μετατραπεί σε σημαντικό προβάδισμα για την υποψήφιο του Δημοκρατικού κόμματος, Hillary Clinton.
Οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι η Clinton προηγείται με 9 μονάδες, με 11 μονάδες στην Πενσυλβάνια και με 17 μονάδες στο Νιού Χάμπσαϊρ.
Στα μέσα Ιουλίου, σε όλες τις δημοσκοπήσεις το αποτέλεσμα ήταν μία διαφορά της τάξης των τριών μονάδων υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου.
«Βρίσκεται στο υπόγειο αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να κάνουν κάτι για να αναστρέψουν αυτή τη δραματική κατάσταση», δηλώνει ο Richard Czuba, πρόεδρος της εταιρείας δημοσκοπήσεων Glengariff Group.
«Αν ήμουν ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος, θα ήμουν κάτι πολύ περισσότερο από νευρικός».
«Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί αριθμοί που έχουν σημασία στην πολιτική, αλλά οι followers μέσω του Twitter δεν επιβεβαιώνουν τις δημοσκοπήσεις», σημείωσε ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού των Ρεπουμπλικάνων, αναφερόμενος στον τεράστιο αριθμό χρηστών που παρακολουθεί διαδικτυακά τον Trump.
«Θα πρέπει να επιμείνει στο μήνυμά του για μία ισχυρότερη, πιο ασφαλή και πιο ευημερούσα Αμερική».
Η σημερινή ημέρα ήταν η τελευταία με ένα κύμα κακών ειδήσεων από το μέτωπο των δημοσκοπήσεων για τον Trump, που δείχνουν ότι η Clinton έχει σημαντικό προβάδισμα πανεθνικά.
Δημοσκόπηση του Fox News που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 3 Αυγούστου έδειξε ότι η Clinton είχε προβάδισμα 10 μονάδων έναντι του μεγιστάνα των ακινήτων μεταξύ των ψηφοφόρων σε εθνικό επίπεδο.
Η δημοτικότητα του Trump έχουν υποστεί σημαντική ζημία εξαιτίας μιας διαμάχης με μια στρατιωτική οικογένεια που τον επέκριναν στο συνέδριο των Δημοκρατικών.