Κατάθεση ΒΟΜΒΑ από πιλότο της CIA: “Δεν χτύπησαν αεροπλάνα τους Δίδυμους Πύργους” – Ήταν ολογράμματα αυτά που είδαμε! (αποκαλυπτικό βίντεο) - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κατάθεση ΒΟΜΒΑ από πιλότο της CIA: “Δεν χτύπησαν αεροπλάνα τους Δίδυμους Πύργους” – Ήταν ολογράμματα αυτά που είδαμε! (αποκαλυπτικό βίντεο)

02.05.2015 03:26
Πρώην Πιλότος της CIA, με ένορκη κατάθεση του, αναφέρει πως δεν υπήρχαν αεροπλάνα όταν χτυπήθηκαν οι δίδυμοι πύργοι.Η Αμερικανική Κυβέρνηση θα πρέπει τώρα να απορρίψει ή να δεχθεί αυτή την κατάθεση ως αληθινή…

Ο στρατιωτικός πιλότος, πρώην της CIA, έχει ορκιστεί στην ένορκη κατάθεσή του, πως δεν πέταξαν αεροπλάνα στους δίδυμους πύργους, όπως θα ήταν φυσικά αδύνατον και τονίζει πως ανθρωπότητα εξαπατήθηκε…., βλέποντας ολογράμματα αεροσκαφών να χτυπούν επάνω στα κτίρια.

Όπως εξηγεί, τα αεροσκάφη που όλοι «είδαμε» να πέφτουν επάνω στους Δίδυμους Πύργους απλά…δεν υπήρχαν! Ο Lear ισχυρίζεται ότι ήταν ολογράμματα αεροσκαφών και ότι στην πραγματικότητα οι Δίδυμοι Πύργοι κατέρρευσαν εξαιτίας αλλεπάλληλων εκρήξεων που σημειώθηκαν στο εσωτερικό τους.

Οι εκρήξεις προκλήθηκαν από εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί. Κυκλοφορεί μάλιστα και ένα βίντεο το οποίο, όντως, δημιουργεί πολλά ερωτήματα.

Ο λόγος για τον John Lear, γιο του εφευρέτη του Learjet Bill Lear, ο οποίος έχει δώσει αποδείξεις εμπειρογνωμόνων ότι θα ήταν φυσικά αδύνατον για τo Boeing 767s, με Πτήσεις όπως αυτές των ΑΑ11 και UA175 να έχει χτυπήσει τους δίδυμους πύργους στις 9/11, ιδιαίτερα αν κυβερνήτες ήταν άπειροι πιλότοι.
 
«Κανένα αεροσκάφος Boeing 767 δεν χτύπησε τους δίδυμους πύργους, όπως δολίως προβάλλεται από την κυβέρνηση, τα μέσα ενημέρωσης και τους αναδόχους», δήλωσε στην ένορκη κατάθεση του.
John Lear

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017