Κανείς δεν πιστεύει πλέον! | Mikrometoxos.gr

Κανείς δεν πιστεύει πλέον!

19.03.2015 15:59
Αν η αγορά πίστευε ότι μπορεί να υπάρχει… ίχνος, τότε θα έβγαζε… ίχνος αντίδρασης. Κανείς δεν πιστεύει πλέον!

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φαίνεται πως… ροκανίζει χρόνο, μετράει… γράδα και υπομονή — Δεν επιδιώκει συμφωνία, αυτό είναι σίγουρο!

Και δεν επιδιώκει συμφωνία, όχι γιατί θέλει το κακό της χώρας, αλλά γιατί πιστεύει ότι με τη συμφωνία θα κάνει δυσμενείς μεταρρυθμίσεις!

Η κυβέρνηση έχει διαφορετικό πολιτικό… αφήγημα απ’ όλο τον προηγμένo δυτικό κόσμο, πιστεύοντας ότι υπάρχει κι… άλλος δρόμος!

Στην ουσία η κυβέρνηση ζητά κεφάλαια και χρόνο, χωρίς την ανάληψη υποχρεώσεων. Δεν υπάρχει καμιά διαπραγμάτευση! Ποτέ δεν υπήρξε!

Η ιστορία με την… διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, είναι μια απάτη, ένα ψέμα. Μια κοροϊδία θεσμών και αξιωματούχων υπάρχει, τίποτα άλλο

Δεν θέλει συμφωνία με υποχρεώσεις η κυβέρνηση, γι’ αυτό και κινείται μόνο… θεωρητικά, χωρίς οικονομικά στοιχεία, χωρίς νούμερα!

Το θέμα είναι ότι οι ξένοι έχουν αποφασίσει να κινηθούν απόλυτα θεσμικά, εξασφαλίζοντας τα… νώτα τους, περιφρουρώντας και την κοινή γνώμη

Οι ξένοι αφήνουν την Ελλάδα να… λιώσει από ρευστότητα, κινούνται απόλυτα θεσμικά, παραπέμποντας στα όργανα και τις συμφωνίες υποχρεώσεων

Έτσι, αν γίνει… ατύχημα, κανένας στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο δεν θα κατηγορήσει την Ε.Ε. για την Ελλάδα. Είναι ξεκάθαρο…

Με τον τρόπο που χειρίζεται η Ευρώπη το “θέμα” μας, στόχος είναι να φανεί ποιος επιλέγει την… ρήξη, την σύγκρουση, ποιος κοροϊδεύει!

Απόστολος Σκουμπούρης

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017