Καμμένος: Δεν έπαιξα ρόλο στην απομάκρυνση Φίλη – Καλός Υπουργός Παιδείας | Mikrometoxos.gr

Καμμένος: Δεν έπαιξα ρόλο στην απομάκρυνση Φίλη – Καλός Υπουργός Παιδείας

13.11.2016 16:03

Ένας καλός Υπουργός Παιδείας ήταν ο Νίκος Φίλης, υποστήριξε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος επισημαίνοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που άνοιξαν τα σχολεία με δασκάλους και καθηγητές παντού.

«Διαφωνώ κάθετα όμως, ιδεολογικά, στις σχέσεις του με την εκκλησία. Προσπάθησα να του το περάσω αυτό και να ”εξηγηθούμε”. Είναι σεβαστές οι δικές του απόψεις, αλλά προϋπόθεση για να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση είναι να μην διαταραχθούν οι σχέσεις της Ορθοδοξίας με την Πολιτεία», δήλωσε ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

«Δεν απομακρύνθηκε, του έγιναν προτάσεις για άλλο υπουργείο», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος. «Δεν έπαιξα ρόλο στην απομάκρυνσή του», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι έκανε τις προτάσεις του για τον ανασχηματισμό και «άφησα τον πρωθυπουργό να αποφασίσει γιατί αυτός έχει την ευθύνη».

Εκλογές και νέες περικοπές

Το 2019 στις εκλογές δεν θα υπάρχουν ερωτήσεις για μισθούς και συντάξεις είπε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Το θέμα, όπως είπε ο ίδιος, είναι να τελειώσει σύντομα η διαπραγμάτευση για να προχωρήσουμε σε επενδύσεις.

ΑΝΕΛ 

“Οι ΑΝΕΛ δεν είναι ξενοδοχείο διανυκτερεύσεων”, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ όπως εξήγησε, “χρησιμοποιώ στελέχη και εξωκοινοβουλευτικά γιατί θέλω να δώσω την ευκαιρία σε πολλούς να δείξουν τι μπορούν να κάνουν”.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017