Καλημέρα σας και… ψυχή βαθιά! | Mikrometoxos.gr

Καλημέρα σας και… ψυχή βαθιά!

16.06.2015 13:45

Καλημέρα σας και… ψυχή βαθιά!

Η μεν ΕΡΤ άνοιξε, αλλά δυστυχώς έχει… ανοίξει  και η όρεξη κάποιων (ή όλων, άραγε) εκ των εταίρων και συνάμα δανειστών μας.

Και εκεί που συμφωνούν, ξαφνικά(;) θυμούνται ότι ξέχασαν κάποια άλλα μέτρα και ότι δεν συμφωνούν ούτε μεταξύ τους! Τόσους μήνες που μας πηγαινοφέρνουν, θα είχαμε εξοικονομήσει ένα ποσό, κοντά μιά δόση.

*** Απευκταίο I:  Ο λόγος, για τις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με τους θ(δ)εσμούς – εκπροσώπους των πιστωτών μας! Προς το παρόν, δεν μας έφεραν καμιά… 40αριά σελίδες διατάξεις για την… πορτοκαλάδα ”Έψα”, τη… βυσσινάδα ”Κλιάφα” και τη…”Σουρωτή”! Τη γλιτώσαμε, γιατί είχε προηγηθεί εκείνο το αξέχαστο… μεθύσι, με τις 41 σελίδες διατάξεων για την αγορά του… τσίπουρου, αν θυμάστε!

Ρώτησα, βεβαίως και τα παιδιά μου, να με διαφωτίσουν τι είναι τα ”ισοδύναμα”, με βάση αυτά που λένε τα βιβλία, αλλά πουθενά δε βρέθηκε εξήγηση, για τη… φρενήρη λογική των θεσμών – μηδέ των… εσμών εξαιρουμένων. Άλλα λένε τα βιβλία, άλλα τεχνοκράτες γραβατωμένοι και πολιτικοί εθισμένοι στη λιτότητα των άλλων…

Βεβαίως, έχουμε τα – ψυχρά και άψυχα – ”ισοδύναμα κλάσματα” αριθμών, αλλά και τα”ισοδύναμα” τροφών, τροφίμων, φρούτων, υδατανθράκων, ισοδύναμα ζώα κ.λπ.

Προσοχή, όμως, έχουμε και την εξής περίπτωση: Όταν ένα κλάσμα δεν μπορεί να απλοποιηθεί, δεν υπάρχει δηλαδή αριθμός που να διαιρεί ακριβώς και τον αριθμητή και τον παρονομαστή, τότε το κλάσμα λέγεται ανάγωγο!

Γιατί, πώς μία αριστερή κυβέρνηση, θα ”διαιρέσει” ανθρώπινες ψυχές με ψυχρά νούμερα, για να ”απλοποιήσει” τις διαπραγματεύσεις, δεν είναι προφανές ότι αυτό το κλάσμα, είναι πέρα για πέρα ανάγωγο!!!

 

————————–

 

***Απευκταίο II. Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ελπίζει το σχέδιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής να αναπτύξουν άρματα μάχης και βαριά όπλα σε κράτη-μέλη του NATO τα οποία γειτονεύουν με τη Ρωσία δεν θα υλοποιηθεί.

“Ελπίζουμε ότι θα επικρατήσει η λογική και ότι θα αποτραπεί ο κίνδυνος η κατάσταση στην Ευρώπη να ολισθήσει σε μία νέα στρατιωτική αναμέτρηση η οποία θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες συνέπειες”, ανέφερε το ρωσικό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αντιλαμβάνεστε, που μας οδηγούν θερμόαιμοι και ανεγκέφαλοι Αμερικανοί στρατοκράτες και πολιτικοί, δυστυχώς, μηδέ του Ομπάμα εξαιρουμένου;…

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017