Καλή αρχή, το ντόμινο άρχισε να πέφτει."Bye – bye" EU... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Καλή αρχή, το ντόμινο άρχισε να πέφτει.”Bye – bye” EU…

24.06.2016 15:57

Άκουσα σήμερα τον κ. Τσίπρα και δεν εξεπλάγην στο ελάχιστο. Βγήκε κι εκτέθηκε πρώτος, επιβεβαιώνοντας τον ρόλο του «Γιουσουφακίου» της Ευρώπης. Σίγουρα θ’ ακολουθήσουν και οι αποδέλοιποι γερμανόδουλοι «ηγέτες».

Αλήθεια, γιατί ο κος Τσίπρας δεν εξηγεί στο αδελφό κόμμα (και τα δύο κόμματα είναι ανέστια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο Κάμερον έχει από χρόνια αποχωρήσει από το Λαϊκό και ΣΥΡΙΖΑ έχοντας σχέση με την αριστερά όσο κι εγώ με τ’ αδαμαντωρυχεία ψάχνει στέγη, την οποία για να αποκτήσει πρέπει πρώτα ν’ αποκαταστήσει τον Παπανδρέου και την Credit Suisse βεβαίως- βεβαίως ) του Κάμερον τον ωραίο τρόπο με τον οποίο μετατρέπεται το ΟΧΙ ενός λαού σε Ναι , εν μια νυκτί και μόνη.

Ένα- ένα  θα βγουν τα εξαρτήματα του νέου Άξονα  να μας νουθετήσουν.   Κάποτε τους ονόμαζαν «κουίσλινγκς», γιατί άραγε; Ρητορικό το ερώτημα.

Καθόλου δεν τους αρέσει το ότι η Γερμανία άρχισε να χάνει και τον  τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που μας εξαπέλυσε. Καλή αρχή, το ντόμινο άρχισε να πέφτει. Bye – bye  EU. Αλλά σ’ αυτόν τον κόσμο ένα πράγμα δεν μένει ατιμώρητο. Η ύβρις!

Όμως ένα πράγμα δεν κατάλαβα. Καλά ο Κάμερον, έβλεπε να χάνει την πελατεία του από τον Φάραντζ και εζήλωσε τη δόξα του ομωνύμου του σκηνοθέτη  (μεγάλη ταινία ο Τιτανικός)  αλλά αυτοί οι ταλαίπωροι οι Εργατικοί γιατί πυροβόλησαν τα πόδια τους;

Αυτά, με τους χαιρετισμούς μου

A.K.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017