Και πάλι στην Αθήνα ο Βαρουφάκης, μετά το σάλο για την απόδραση στην Αίγινα | Mikrometoxos.gr

Και πάλι στην Αθήνα ο Βαρουφάκης, μετά το σάλο για την απόδραση στην Αίγινα

12.07.2015 00:09

«Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ ΧΤΥΠΑ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Στην Αθήνα επέστρεψε χθες το απόγευμα ο Γιάνης Βαρουφάκης, μετά τον σάλο που προκάλεσε η επιλογή του να απουσιάσει από την κρίσιμη διαδικασία στην Ολομέλεια της Βουλής για να κάνει διακοπές στην Αίγινα, επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Και πάλι στην Αθήνα ο Βαρουφάκης, μετά το σάλο για την απόδραση στην Αίγινα

Σε δηλώσεις που έκανε στο Mega προτού φύγει από την Αίγινα, πάντως, ο πρώην υπουργός Οικονομικών απέκρουσε τις αντιδράσεις μιλώντας για… κακεντρέχεια:

«Ό,τι και να κάνω πέντε μήνες τώρα, η κακεντρέχεια έχει χτυπήσει κόκκινο. Και δεν πρόκειται να άγομαι και να φέρομαι από την κακεντρέχεια κάποιων πληρωμένων της παραπληροφόρησης» δήλωσε.

Παράλληλα, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως -παρότι επέλεξε να μην είναι παρών στη Βουλή, αλλά στο εξοχικό του στην Αίγινα-στηρίζει την κυβέρνηση, στέλνοντας μήνυμα ότι παραμένει στην ενεργό πολιτική και ότι ακόμη και τώρα δίνει μάχη για να σωθεί η χώρα.

«Όλα εξηγήθηκαν στην επιστολή που έστειλα στην πρόεδρο της Βουλής. Η στήριξή μου στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Ευκλείδη Τσακαλώτο ήταν απεριόριστη και εκφράστηκε ευθαρσώς στην Κ.Ο. το πρωί» είπε και πρόσθεσε:

«Την ώρα της μάχης, όταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Δραγασάκης βρίσκονται στις Βρυξέλλες με στόχο την επίτευξη της καλύτερης πιθανούς συμφωνίας για τη χώρα, είμαστε όλοι πίσω και στηρίζουμε».

πηγή: megatv

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017