Και νέα υπόθεση Παναγέα στην ΕΕΕΠ – Ζητούν με δικαστήρια λεφτά για να ελέγξουν τον ΟΠΑΠ | Mikrometoxos.gr

Και νέα υπόθεση Παναγέα στην ΕΕΕΠ – Ζητούν με δικαστήρια λεφτά για να ελέγξουν τον ΟΠΑΠ

05.08.2015 09:30

Συνήθεια που έγινε …λατρεία έχουν γίνει οι περίεργες προσλήψεις στην Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων κ. Αντώνης Στεργιώτης – προσωπική επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη – μετά την τοποθέτηση του δικηγόρου κ. Δ. Παναγέα στην ειδική τριμελή επιτροπή που ελέγχει τον ΟΠΑΠ, έχει προχωρήσει και σε ακόμη μία πρόσληψη που εγείρει σοβαρότατο ζήτημα ηθικής τάξης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Δημήτρης Παναγέας – προσωπικός φίλος του Α. Στεργιώτη και συνεργάτης του στο Καζίνο Λουτρακίου κατά το παρελθόν – διορίστηκε ελεγκτής του ΟΠΑΠ παρά το γεγονός πως έχει κάνει αγωγή στον Οργανσιμό διεκδικώντας το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και την επαναπρόσληψή του ως νομικού συμβούλου!

Φαίνεται λοιπόν πως και το μέλος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων κ. Σοφοκλής Αλιφιεράκης βρίσκεται σε αντιδικία με τον ΟΠΑΠ καθώς άσκησε αγωγή κατά της εταιρείας τον Σεπτέμβριο του 2010 ζητώντας να του επιδικαστεί ποσό άνω των 600.000 ευρώ. Ο κ. Αλιφιεράκης εργάζονταν στον ΟΠΑΠ την περίοδο 2007-2010.

Μάλιστα, στον κ. Αλιφιεράκη πρόσφατα επιδικάστηκε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό – σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ – χρήματα που αφορούν σε αποζημίωση του από τον Οργανισμό.

Από όλα αυτά προκύπτει το εξής εύλογο ερώτημα: Πως είναι δυνατόν τα συγκεκριμένα πρόσωπα να είναι αμερόληπτα κατά την άσκηση των καθηκόντων τους;

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017