Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας την Τετάρτη | Mikrometoxos.gr

Κάτω από το μηδέν η θερμοκρασία σε πολλές περιοχές της χώρας την Τετάρτη

21.12.2016 00:58

Παγωνιά και θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν σε πολλές περιοχές της χώρας την Τετάρτη με τοπικές βροχές κυρίως της κεντρικής και νότιας χώρας και χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από την Πέμπτη, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχουμε παγετό.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις, παγετό το πρωί και θερμοκρασία από μείον 8 έως 9 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, πρόσκαιρη συννεφιά με κρύο, ανατολικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από μείον 3 έως 8 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με τοπικές νεφώσεις, ανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία από μείον 6 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές και στα ορεινά χιόνι. Ο υδράργυρος από μείον 4 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, τοπικά θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, τοπικές βροχές και το βράδυ χιόνι στα ορεινά, βοριάδες 6 με 8 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχής. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα πρόσκαιρες βροχές και στα ορεινά χιονοπτώσεις. Ο υδράργυρος από μείον 5 έως 10 βαθμούς.

Στην Αττική, νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής και στην Πάρνηθα χιόνι, βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017