Κάρλα Μπρούνι: Γιατί επέμενε να φωτογραφίζεται γυμνή! [photos]

Θεωρήθηκε από πολλούς ως μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου της μόδας. Τα εξώφυλλά της έγραψαν ιστορία, ενώ ήταν από τα λίγα μοντέλα της εποχής της που δεν δίσταζε να ποζάρει εντελώς γυμνή.

Μοντέλο, μουσικός και πρώην Πρώτη κυρία της Γαλλίας, η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί δηλώνει ότι έχει μια ακατανίκητη μανία να επιδεικνύει τον εαυτό της. Η 47χρονη μίλησε σε συνέντευξη στην εφημερίδα Le Parisien λίγο πριν το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ για την περιοδεία της στην Αμερική και τη Γαλλία ως μουσικός.

 

Το πρόσωπο των ρολογιών Bulgari παραδέχτηκε ότι έχει μια περίεργη επιδειξιoμανία γιατί ένα κομμάτι της είναι “λίγο κακομαθημένο, μοναχικό και… νηπιακό“. «Δεν ξέρω από που προέρχεται αυτή η ανάγκη για αναγνώριση. Νομίζω είναι γιατί είμαι νόθο παιδί (χρησιμοποίησε τη λέξη bastard) – αλλιώς δεν θα περνούσα όλα αυτά»

Η Κάρλα είναι νόμιμη κόρη της πιανίστριας Marisa Borini και του συνθέτη Alberto Bruni Tedeschi. Όμως είναι βιολογικό παιδί από την 6χρονη εξωσυζυγική σχέση της -19χρονης τότε- μητέρας της με τον Ιταλό οπωροπώλη Maurizio Remmert. Η Κάρλα το έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο Vanity Fair το 2008.

Πηγή Daily Mail