Κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους! Τι θα συμβεί με τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό; | Mikrometoxos.gr

Κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους! Τι θα συμβεί με τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό;

13.02.2015 11:35
Τελική λύση για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους που έχουν έτοιμη οι Σόιμπλε-Γιουνκέρ και Ντάισεμπλουμ κι αυτή δεν είναι άλλη από το κούρεμα των καταθέσεων των Ελλήνων σε τράπεζες της Ε.Ε.-με εξαίρεση την Ελλάδα,όπως διαβάζουμε στο kourdistoportokali.gr. Το αντίθετο δηλαδή από αυτό που συνέβη με την Κύπρο.Οι επικεφαλής της Ε.Ε. έχουν στα χέρια τους τις σχετικές εκθέσεις των κεντρικών τραπεζιτών των χωρώς της Ε.Ε. οι οποίες ανεβάζουν το ύψους του συνολικού αθροίσματος των καταθέσεων των συμπολιτών μας στα 250 δις ευρώ.Μόνο στο διάστημα Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου πάνω από 14 δις ευρώ εγκατέλειψαν τις ελληνικές τράπεζες για αντίστοιχες της Ευρώπης.

Το ποσοστό του κουρέματος δεν έχει αποφασισθεί ακόμη.

Στην συνέχεια για να μην υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη η φερεγγυότητα του ευρωπαικού τραπεζικού συστήματος θα επιχειρηθεί εκ των υστέρων η επικοινωνιακή αιτιολόγηση της απόφασης με σημείο αναφοράς την τιμωρητική διάθεση απέναντι στους Ελληνες φοροφυγάδες.

Τα μεγαλύτερα ποσά βρίσκονται σε τράπεζες της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας και του Λουξεμβούργου. Θυμηθείτε πόσες φορές στην διάρκεια των πρόσφατων ταξιδιών Τσίπρα-Βαρουφάκη στην Ευρώπη οι συνομιλητές τους-με πρώτο και καλύτερο τον Βόλφαγκ Σόιμπλε-εξέφρασαν την επιθυμία να συνδράμουν την Ελλάδα στο κυνήγι των φοροφυγάδων.

Φαίνεται πως η Σολομώντειος Λύση είναι και δίκαιη και σχεδόν μαγική.

———————————————————————————————————-

ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

 

Άλλο ένα ψευδές άρθρο, γραμμένο πιθανώς από εκείνους που φοβούνται την κατάρρευση του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Επίσης τα ποσά μέχρι 100.000 Ευρώ υποτίθεται είναι ασφαλισμένα. Τέλος νομίζω απαγορεύονται οι διακρίσεις στη διαχείριση πελατών. Κούρεμα με βάση την υπηκοότητα δεν προβλέπετε πουθενά, Αν ήταν έτσι, τότε θα μπορούσαν να κατάσχουν και τα ακίνητα των Ελλήνων στο εξωτερικό ή τα εμπορεύματα που στέλνουν ή τα Ελληνικά καράβια, αεροπλάνα κλπ. Τι παπάτζες είναι αυτές που γράφεται; Παρακαλώ το tro-ma-ktiko να αναφέρει και τον συγγραφέα κάθε ανακοίνωσης.

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017