Κάντο, Σωκράτη για να αγιάσεις! - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Κάντο, Σωκράτη για να αγιάσεις!

16.10.2016 00:06

ΞΕΚΙΝΗΣΕ σαν κομμουνιστής, ο πατέρας του, ένας γλυκύτατος άνθρωπος, υπήρξε και υπουργός στην κυβέρνηση του Βουνού(!!!) μαζί με τους κομμουνιστές.

ΞΥΠΝΙΟΣ και μάγκας από μικρός ο Σωκράτης, κατάλαβε ότι μόνο οι μεγάλες δουλειές βγάζουν λεφτά και ότι για να πας μπροστά πρέπει να κρατιέσαι από ΔΥΟ σχοινιά, όταν κοπεί το ένα, να σε κρατήσει το άλλο!.. Έτσι βρήκε το ΔΕΞΙΟ, Άρη Βουδούρη, τον μετέπειτα εκδότη του «Ελεύθερου Τύπου» και κάνανε ΚΟΛΕΓΙΑ και έφερναν μηχανήματα, ταινιόδρομους κλπ. για τη ΔΕΗ σε φθηνές τιμές και με δόσεις από την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Γερμανία, όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα κατοικούσε και… «σπούδασε» αν δεν κάνουμε λάθος, στη συνέχεια δε μπήκε σούμπιτος στο «κόμμα» και τις αντιπροσωπείες, και έγινε κολλητός του Χόνεκερ!

ΣΤΗ συνέχεια όταν… «ξεπείνασε» και γέμισαν οι τσέπες του λεφτά, έδωσε ένα σάλτο και από την Ανατολική Γερμανία, βρέθηκε στην Δυτική Γερμανία, ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ της Siemens…

ΑΠΟ εκεί άρχισε μια ξέφρενη πορεία προς τα πάνω. «Φιλεύοντας» τους πάντες, από τους κλητήρες μέχρι τους Πρωθυπουργούς, χωρίς να αφήσει παραπονεμένα όλα τα κόμματα, όλους τους δημοσιογράφους και όλους τους εκδότες, έκτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία.

ΚΑΙ ενώ τώρα όλοι σχεδόν οι επιχειρηματίες, έντιμοι και κλέφτες ανεβοκατεβαίνουν τις σκάλες των εισαγγελέων και έχουν «γνωρίσει» όλους τους… ανακριτές της χώρας, τον ΣΩΚΡΑΤΗ, τον συνέταιρο της Siemens, που είχε πάρει ΟΛΕΣ τις μεγάλες δουλειές στη χώρα ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ κανείς…

ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΚΡΑΤΗ είσαι μεγάλος! Ειλικρινά σε παραδεχόμαστε και σου βγάζουμε το καπέλο.

ΕΜΕΙΣ στη θέση σου, για να εξιλεωθείς από όλες τις αμαρτίες σου, ξέρεις τι θα κάναμε Σωκράτη; Θα δίναμε 50 ευρώ το μήνα, για ένα χρόνο σε όλους τους μικροσυνταξιούχους, μαζί με τις συντάξεις τους.

ΤΟ μπορείς Σωκράτη. Κάνε το για να μπεις από τώρα στον πίνακα των μεγάλων Ευεργετών.

ΚΑΝΕ ΤΟ Σωκράτη για να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και άλλοι πλούσιοι.

ΠΡΕΠΕΙ όλοι εσείς που πλουτίσατε σε τούτο τον τόπο, τώρα που οι φτωχοί έχουν ανάγκη να τους βοηθήσετε. Να τσοντάρετε κάτι στη σύνταξή τους.

ΔΕΝ πονάτε ρε Σωκράτη, όταν βλέπετε ανθρώπους να διαμαρτύρονται γιατί το κράτος τους έκοψε 10, 20 ή 50 ευρώ από τις συντάξεις τους; Δώστε τα λοιπόν όλοι εσείς οι μεγάλοι και οικονομημένοι, από την τσέπη σας.

ΕΤΣΙ μάλιστα θα γλιτώσετε και το «ΨΑΞΙΜΟ» της εφορίας που γύρευε ΠΟΣΑ μπορεί να σας στοιχίσει…

ΤΑ λεφτά, Σωκράτη, κανένας δεν μπορεί να κρύψει σήμερα με τις νέες μεθόδους και τους τόσους «ρουφιάνους» που κυκλοφορούν στις μεγάλες ξένες τράπεζες και τους φορολογικούς παραδείσους.

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017