-Θρηνούμε ήδη δύο νεκρούς συναδέλφους μας, απαντάνε οι εργαζόμενοι του MEGA στο κυνισμό Γεροβασίλη-Σπίρτζη - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

-Θρηνούμε ήδη δύο νεκρούς συναδέλφους μας, απαντάνε οι εργαζόμενοι του MEGA στο κυνισμό Γεροβασίλη-Σπίρτζη

04.09.2016 17:17
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΣΟΚ
Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ενώπιον 500 εργαζομένων στο MEGA
Την ώρα που η Ολγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης απειλούν με κυνισμό να κλείσουν το Mega με αποτέλεσμα να χαθούν για πάντα τα 180.000.000 εκατ. ευρώ των δανείων, οι ασφαλιστικές εισφορές και φυσικά η συμβολή των εργαζομένων του στην κοινωνία, αδιαφορούν και για τα 622.000.000 εκατ. ευρώ που χρωστάνε οι εκδόσεις ΠΗΓΑΣΟΥ και ΔΟΛ.
Εάν κλείσει το MEGA τα θαλασσοδάνεια αυτά δεν θα πληρωθούν ποτέ γιατί τα έντυπα των δύο ομίλων έχουν σχεδόν μηδενική αξία με την έννοια ότι και δωρεάν να τα δίνανε κανείς δεν θα τα αγόραζε-φτηνά την γλίτωσε η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Οι εργαζόμενοι λοιπόν οι οποίοι βρίσκονται σε απόγνωση με νέα ανακοίνωσή τους καλούν την κυβέρνηση, τις τράπεζες και την ιδιοκτησία να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

-Θρηνούμε ήδη δύο νεκρούς συναδέλφους μας… 

Ιδού η τελευταία ανακοίνωση των εργαζομένων του Mega>
Οι εργαζόμενοι του MEGA διανύουμε πλέον τον πέμπτο μήνα απλήρωτης εργασίας με βασική ευθύνη των μεγαλομετόχων-ιδιοκτητών μας. Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο, υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης, ενώ ήδη θρηνούμε την απώλεια δύο συναδέλφων μας.
 Καλούμε τις τράπεζες να μη δείξουν την ίδια αναλγησία και αδιαφορία με τους μετόχους μας και να μεριμνήσουν ώστε να αποδεσμεύσουν μέρος των περισσοτέρων από 30 εκατομμύρια ευρώ που παραμένουν δεσμευμένα στους λογαριασμούς της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ώστε να αποπληρωθούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις μας.
 Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της ενώπιον 500 εργαζομένων στο MEGA και των οικογενειών τους και να έλθει σε συνεννόηση με τις διοικήσεις των τραπεζών προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα και τις αποζημιώσεις μας.
 Καλούμε τους “μετόχους-αμέτοχους”, που τυγχάνει να είναι και τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη χώρα, να αναλογιστούν επιτέλους ότι μιλούμε για ανθρώπινες ζωές και όχι για απλά λογιστικά νούμερα.
 Οι εργαζόμενοι του MEGA επέδειξαν όλα αυτά τα χρόνια υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης. Περιμένουμε έστω και την ύστατη ώρα οι ιδιοκτήτες του σταθμού να αποδείξουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευθύνη απέναντι σε εργαζομένους που βρίσκονται με το ένα πόδι στο δρόμο.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017