Θρήνος στη Ρόδο: 22χρονος αυτοκτόνησε μια εβδομάδα μετά τον χαμό της φίλης του - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Θρήνος στη Ρόδο: 22χρονος αυτοκτόνησε μια εβδομάδα μετά τον χαμό της φίλης του

13.04.2015 17:57

Γονάτισε από θλίψη και πάλι η Ρόδος καθώς μια εβδομάδα μετά την αυτοκτονία μιας 22χρονης κοπέλας, πρόωρο τέλος στη ζωή του έβαλε και ο 22χρονος στρατιώτης φίλος της καθώς, όπως έγραψε στο σημείωμα που άφησε στην οικογένειά του, δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτή.

Ο 22χρονος που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Ρόδου επέλεξε μάλιστα για τον θάνατό του τον ίδιο μαρτυρικό τρόπο με τον οποίο είχε θέσει τέλος στη ζωή της στις 5 Απριλίου και η επίσης 22χρονη φίλη του, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Το νέο τραγικό συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι του Μ. Σαββάτου. Ο αυτόχειρας έμενε στην Ιαλυσό Ρόδου με την οικογένειά του και είχε πάρει άδεια από τον στρατό για το Πάσχα, μέχρι τις 19 του μήνα, ωστόσο τις τελευταίες μέρες είχε κλειστεί στον εαυτό του κι όλο έλεγε ότι δεν αντέχει τον χαμό της φίλης του.

«Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτήν, ζητώ συγνώμη από την οικογένεια και τους φίλους μου» αναφέρει στην επιστολή η οποία παραδόθηκε στην αρμόδια αντιεισαγγελέα και στον διοικητή του αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, που έφθασαν στο σημείο για την σχετική έρευνα.

Σύμφωνα με την Rodiaki.gr, ο 22χρονος ήταν ένας συγκροτημένος νέος, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία που ζούσε, στους φίλους, και τις παρέες του.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, προέκυψε ότι ο 22χρονος έβαλε από μόνος του τέρμα στη ζωή του, ακολουθώντας τη φίλη του η οποία επίσης έβαλε τέλος στη ζωή της και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου πριν από μερικές μέρες. Στη συνέχεια βρέθηκε και η επιστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για την 4η αυτοκτονία Ροδίτη μέσα σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων, γεγονός που προκαλεί θλίψη, συγκίνηση και προβληματισμό στους κατοίκους του νησιού.

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017