Θεοδωρίδης: «Κανονικά -13 και να κλείσει επ’ αόριστον η Λεωφόρος»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Αction 24», ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για την κόπωση που έχει έρθει στην ομάδα ενώ παραδέχτηκε ότι στα τελευταία ματς δεν βλέπουμε τον Ολυμπιακό που θέλουν κι οι άνθρωποι της ομάδας.

Παράλληλα, μίλησε για τη Λεωφόρο που πρέπει να κλείνει ενώ αναφέρει ότι θα έπρεπε να αφαιρεθούν 13 βαθμοί από τους «πράσινους».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Τους τελευταίους δύο μήνες δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα στην Ευρώπη που πήρε φέτος βαθμούς. Με τη νέα χρονιά αλλάξαμε προπονητή, νικήσαμε στην Ξάνθη και κάναμε επτά σερί νίκες. Είναι μεγάλη η κόπωση όμως. Κουράστηκε η ομάδα. Είναι παροδική η κάμψη. Θα συνέλθει σύντομα. Υπάρχουν παιχνίδια που παίζουμε μόνο για τη νίκη και δεν κοιτάμε το θέαμα. Στα τελευταία παιχνίδια δεν είμαστε ο Ολυμπιακός που θέλουμε».

Για το ντέρμπι: «Όταν μπαίνεις με κανόνια, δεν μπορεί να υπάρχει αποτέλεσμα. Στην Ευρώπη συζητούνται ευρύτατα οι εγκληματικές ενέργειες που έγιναν. Τον Κασάμι τον έχουν τρελάνει από την Ελβετία για να φύγει μετά από όσα έγιναν. Στο Καραϊσκάκη παίρνουμε συγχαρητήρια από όλους για την φιλοξενία μας. Μείον 13 βαθμούς έπρεπε να επιβληθούν στον Παναθηναϊκό και να κλείσει αυτό το γήπεδο επ’αόριστον. Μετά από την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν υπάρχει Παναθηναϊκός. Ολοι λένε ότι τα επεισόδια ήταν προμελετημένα. Όλα όσα κάναμε εμείς ήταν μέσα στους κανονισμούς. Επιτρέπεται και ο πρόεδρος μας και ο προπονητής να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο. Κινδυνεύσαμε θανάσιμα. Κυνηγούσαν με τα βλήματα εμένα και τον κ. Μαρινάκη. Μπήκαμε μέσα για να δείξουμε στους παίκτες μας ότι δεν πρέπει να φοβούνται. Οι ξένοι με τα ζόρι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουν. Είχαν φοβηθεί από αυτά που είχαν γίνει.

Ο Αλαφούζος στην Κρήτη με τον ΟΦΗ γιατί πήγε και έκατσε και χασκογελούσε; Υπήρχαν στην Λεωφόρο 16.000 άτομα αχαρακτήριστοι εναντίον 40 ατόμων της αποστολής μας, που πήγαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα τους είχα πει τι θα συνέβαινε. Και για το πανό που θα έβαζαν. Την Κυριακή το πρωϊ, πριν από τον αγώνα, τους είπα ότι η Θύρα 13 θα έχει ανοικτή την πόρτα. Βάλανε το πανό για να μπορέσουν να ανοίξουν την πόρτα. Ποιοι κάνανε τον έλεγχο;

Είχαν ενημερωθεί από πριν ότι ο κ. Μαρινάκης θα κάτσει στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πιο σίγουρη η θέση του στον πάγκο, παρά στο μπουθ το οποίο δεν προστατεύεται.

Ο Περέϊρα δεν έκανε καμία χειρονομία. Ξένος προπονητής είναι, τι ξέρει και τι να πάει να κάνει; Εκανε ότι κάνει σε κάθε αγώνα.

Για όσους λένε για τον Σισέ, ποιος Σισέ; Εδώ ο άνθρωπος φορούσε φούστες!

Όταν έφτασε η αποστολή μας, υπήρχαν φουσκωτοί που τεχνηέντως δεν μας άφησαν να περάσουμε. Δεν βρέθηκε κανένας από τον Παναθηναϊκό να μας υποδεχθεί. Εγώ μέχρι και γκαρσόνια τους στέλνω όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη. Ο Αλαφούζος ξυπνάει-κοιμάται και σκέφτεται τον Μαρινάκη. Ο Μαρινάκης δεν ασχολείται μαζί του. Στην Λεωφόρο αντιμετωπίσαμε μία εγκληματική οργάνωση, οι οποίοι ήταν και ομοιόμορφα ντυμένοι. Κάμερες δεν υπάρχουν στην Λεωφόρο;

Η Πολιτεία θα έπρεπε να ασχοληθεί πρώτα με τον συγκεκριμένο αγώνα. Κινδύνευσε η ζωή μας εκεί. Και υπάρχει ηθικός αυτουργός».

Για το Δ.Σ. της Superleague: «Εκείνος, δεν θέλω καν να τον ονομάσω, σήκωσε αντικείμενο για να χτυπήσει τον κ. Μαρινάκη και ο φρουρός του αμύνθηκε».