Θεέ μου, σε τι κόσμο ζούμε; - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Θεέ μου, σε τι κόσμο ζούμε;

26.09.2016 09:19

Μας έδωσες και ζούμε στο ωραιότερο κομμάτι του πλανήτη και εμείς το έχουμε γεμίσει με άχρηστους, ψεύτες και απατεώνες πολιτικούς, εκδότες και καναλάρχες, που κοροϊδεύουν συνεχώς το λαό…

ΑΝ καθίσει κανείς κάτω και ξεφυλλίσει για 5-10 χρόνια ΟΛΕΣ τις εφημερίδες, δεξιές και αριστερές, έκπληκτος θα διαπιστώσει ότι τα ΨΕΜΑΤΑ που έχουν γράψει είναι τόσα πολλά, που φθάνουν μέχρι τον ουρανό!..

ΤΟ ίδιο ακριβώς και χειρότερα γίνεται και με τα κανάλια…

ΕΔΩ και ένα μήνα κανάλια και εφημερίδες το έχουν πάρει… εργολαβικά και λένε και γράφουν του κόσμου τις ΨΕΥΤΙΕΣ για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα του οποίου ο στενός συνεργάτης κ. Τάκης Θεοδωρικάκος είναι και το δεξί χέρι του Κυριάκου ο οποίος δεν κάνει τίποτε χωρίς να πάρει τη γνώμη του. Ο Τ. Θεοδωρικάκος είναι επίσης και ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ του Καλογρίτσα στη γνωστή εταιρεία GPO, που κάνει δημοσκοπήσεις, που όλες σχεδόν, από τότε που ο Αλέξης έβαλε πλώρη για την εξουσία, ήταν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ του Κυριάκου σε όλο της το μεγαλείο! Ο συνέταιρος του Καλογρίτσα «δουλεύει» για τη ΝΔ στην οποία στην ουσία συμμετέχει στη διοίκηση της και στη χάραξη της πολιτικής της γραμμής.

ΑΣΦΑΛΩΣ θα θυμάστε τις δηλώσεις του Αλέξη, του Παππά και των άλλων του ΣΥΡΙΖΑ. ότι μόλις θα έρχονταν στην εξουσία ότι θα… έκλειναν όλα αυτά τα ΧΑΛΚΕΙΑ – της ψευτιάς και της παραπληροφόρησης του λαού μας, που με τις δημοσκοπήσεις που έκαναν δούλευαν όλα, υπέρ της Δεξιάς, που έχει λεφτά – κλεμμένα όπως όλοι ξέρετε – και ΠΛΗΡΩΝΕΙ!..

ΤΗΝ ώρα λοιπόν που ΟΛΑ τα κανάλια και όλες οι εφημερίδες κάνανε άγρια πλύση εγκεφάλου στον ελληνικό λαό, ότι τα βοσκοτόπια που έβαλε εγγύηση ο Καλογρίτσας δεν άξιζαν τίποτε και πρόκειται για μεγάλη απάτη και όλο το μήνα μας έδειχναν μια σιδερένια παλιόπορτα και λίγα μέτρα δρόμο και μας έλεγαν ότι όλα τα άλλα από τις ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ στρέμματα ήταν βουνά, χαράδρες και γκρεμοί, που μόνο για γίδες έκαναν (Μπεεεε…), την ώρα που γίνονταν όλα αυτά έφθασαν στα γραφεία μας 15 εφημερίδες με 15 ολοσέλιδα ρεπορτάζ με ύμνους και θαυμασμό, για αυτά τα 5.000 στρέμματα της Ιθάκης, στα οποία το 2014, με εισήγηση Μηταράκη είχε εγκρίνει ο Σαμαράς να γίνει μια τεράστια τουριστική μονάδα, χάρις στην οποίαν όπως έγραφαν τότε θα αναβαθμιζόταν με τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα ο Ελληνικός Τουρισμός!!!

ΚΑΙ για να μην υπάρξει, η παραμικρή πιθανότητα να τολμήσει να πει κανείς ότι γράφουμε ψέματα, σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους ύμνους, που σε ολοσέλιδα ρεπορτάζ είχαν όλες οι εφημερίδες επί κυβερνήσεως Σαμαρά για τα περίφημα… βοσκοτόπια.

 

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Ο διευθύνων σύμβουλος του Invest Greece, Στέφανος Ησαΐας, τόνισε ότι αρχίζει η αξιολόγηση ενός ακόμη τουριστικού έργου που μόλις υποβλήθηκε, ενώ η υπηρεσία βρίσκεται σε ώριμες συζητήσεις με επενδυτικά σχήματα για κάποια ακόμα έργα στρατηγικής σημασίας. Το προσφάτως υποβληθέν έργο αφορά την τουριστική επένδυση της εταιρείας ΑΓΥΙΑ Α.Ε. για τη δημιουργία τουριστικού θέρετρου «Ithaca Resort» στην Ιθάκη. Το σχέδιο προβλέπει τη δημιουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων, σπα, γήπεδο γκολφ και παραθεριστικών κατοικιών.

Δημιουργία πολυτελούς τουριστικού θέρετρου με την ονομασία «Ithaca Resort» στην Ιθάκη από την εταιρεία ΑΓΥΙΑ Α.Ε. Το επενδυτικό σχέδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία ξενοδοχείων 5 αστέρων, σπα, γηπέδου γκολφ, μαρίνας, συνεδριακές εγκαταστάσεις, καθώς και παραθεριστικές  κατοικίες.

ΑΓΥΙΑ Α.Ε. Ξενοδοχειακό συγκρότημα «Ιthaca Resort»

Στην Ιθάκη η εταιρεία ΑΓΥΙΑ Α.Ε. προχωρεί τις διαδικασίες για την υλοποίηση σύνθετης τουριστικής επένδυσης με την ονομασία «Ithaca Resort».

Μέχρι το τέλος του έτους αναμένονται να ενταχθούν στο fast track δύο ακόμα επενδύσεις. Πρόκειται για την ανάπτυξη τουριστικού θερέτρου στην Ιθάκη από την εταιρεία ΑΓΥΙΑ Α.Ε. (έχει ήδη υποβληθεί το αίτημα) και το γνωστό έργο ανάπλασης του Κεραμεικού από την εταιρεία Oliaros.

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»

Η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων, όπως επιβεβαίωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης χθες, ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους, πρόκειται, αυτές τις ημέρες, να εγκρίνει δύο μεγάλες τουριστικές επενδύσεις που έχουν το «πράσινο φως» από τον οργανισμό Ιnvest in Greece (στην Ερμιονίδα Αργολίδας από την Kilada Hills και στον ταξιάρχη Χαλκιδικής από την Pravita Estate, συνολικού ύψους 1.2 δις ευρώ). Άλλα δύο επενδυτικά σχέδια εκκρεμούν προς έγκριση στον οργανισμό Invest in Greece: μία, επίσης, τουριστική επένδυση στην Ιθάκη από την ΑΓΥΙΑ Α.Ε. και η αστική ανάπλαση στην περιοχή του Κεραμεικού και Μεταξουργείου που είχε παρουσιάσει η εταιρεία Oliaros.

2. Στην Ιθάκη η εταιρεία Αγυιά στοχεύει (εκκρεμεί ο χαρακτηρισμός της επένδυσης ως στρατηγικής) στη δημιουργία πολυτελούς θέρετρου με την ονομασία «Ithaca Resort», επένδυση η οποία περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων, spa, γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, μικρές συνεδριακές εγκαταστάσεις και αντίστοιχης κατηγορίες παραθεριστικές εγκαταστάσεις.

3. Η εταιρεία Αγυιά έχει υποβάλει αίτηση ένταξης στο “fast track” για την υλοποίηση τουριστικού θέρετρου “Ithaca Resort” στη Νότια Ιθάκη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος Invest in Greece, η επένδυση παραθεριστικού-τουριστικού χωριού περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων, spa, γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, μικρές συνεδριακές εγκαταστάσεις και αντίστοιχης κατηγορίες παραθεριστικές εγκαταστάσεις.

4. Ithaca Resort. O φάκελος που έχει υποβληθεί στο Invest in Greece, αφορά επενδυτικό σχέδιο της εταιρείας ΑΓΥΙΑ, προϋπολογισμού 400 εκατομμυρίων ευρώ. Η επένδυση παραθεριστικού-τουριστικού χωριού περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων, spa, γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, κ.λπ.

«ΒΗΜΑ»

Μία τουριστική επένδυση, η «Ithaca Resort», με φορέα επένδυσης την εταιρεία ΑΓΥΙΑ Α.Ε., στην Ιθάκη, για τη δημιουργία τουριστικού χωριού σε ιδιωτική έκταση, αξιολογείται και θα και θα προωθηθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του Invest in Greece (IiG), ενώ και άλλες, μεταξύ των οποίων και τουριστικές, είναι σε φάση προ καταθέσεως.

«ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ»

Στην Enterprise Greece έχει κατατεθεί αίτηση για ακόμα μία τουριστική επένδυση η οποία στοχεύει στη δημιουργία πολυτελούς θέρετρου με την ονομασία «Ιthaca Resort» στην Ιθάκη από την εταιρεία «ΑΓΥΙΑ Α.Ε.». Η επένδυση παραθεριστικού-τουριστικού χωριού περιλαμβάνει ξενοδοχεία 5 αστέρων, spa, γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, μικρές συνεδριακές εγκαταστάσεις και αντίστοιχης κατηγορίες παραθεριστικές εγκαταστάσεις.

«REAL NEWS»

Ταχεία αδειοδότηση

Αμερικανικά και βρετανικά funds βρίσκονται πίσω από τη δημιουργία ενός πολυτελούς θέρετρου στη νότια Ιθάκη, στην περιοχή Καμίνια. Η εταιρεία «ΑΓΥΙΑ Α.Ε.», η οποία είναι υπεύθυνη για το Ithaca Resort, έχει ήδη υποβάλει αίτηση για ένταξη του έργου στη διαδικασία fast track μέσω του Invest in Greece. H επένδυση, η οποία προχωράει με ταχείς ρυθμούς, προβλέπει την ανάπτυξη ενός τουριστικού – παραθεριστικού χωριού, το οποίο θα περιλαμβάνει τρεις ξενοδοχειακές μονάδες πέντε αστέρων, ένα γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις heath spa, μαρίνα για τον ελλιμενισμό σκαφών, συνεδριακές εγκαταστάσεις και τουριστικές κατοικίες.

«ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Στην Ιθάκη έχουν κατατεθεί προτάσεις για ανάπτυξη μεγάλων παραθεριστικών συγκροτημάτων. Η εταιρεία ΑΓΥΙΑ Α.Ε. έχει ήδη υποβάλει φάκελο προς έγκριση στο Invest in Greece για ένταξή της στις διατάξεις περί στρατηγικών επενδύσεων fast track, με σκοπό την αξιοποίηση ιδιόκτητης έκτασης 12.000 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, εκεί θα κατασκευαστούν ένα πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, κέντρο θαλασσοθεραπείας, γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, συνεδριακοί χώροι, αλλά και παραθεριστικές κατοικίες.

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Προς ένταξη στο «fast track» είναι ακόμα μία τουριστική επένδυση, της ΑΓΥΙΑ Α.Ε., η οποία στοχεύει στη δημιουργία πολυτελούς θέρετρου με την ονομασία «Ithaca Resort», στην Ιθάκη. H επένδυση παραθεριστικού – τουριστικού χωριού περιλαμβάνει ξενοδοχεία πέντε αστέρων, σπα,  γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, μικρές συνεδριακές εγκαταστάσεις και αντίστοιχης κατηγορίας τουριστικές κατοικίες.

Επικεφαλής της εταιρεία «ΑΓΥΙΑ» A.E. είναι ο Σπύρος Καραμπάτσος, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης στην Ιθάκη.

«ΗΜΕΡΗΣΙΑ»

Στην Ιθάκη έχουν κατατεθεί προτάσεις για ανάπτυξη μεγάλων παραθεριστικών συγκροτημάτων. Η εταιρεία ΑΓΥΙΑ Α.Ε. έχει ήδη υποβάλει φάκελο προς έγκριση στο Invest in Greece για ένταξή της στις διατάξεις περί στρατηγικών επενδύσεων fast track, με σκοπό την αξιοποίηση ιδιόκτητης έκτασης 12.000 στρεμμάτων. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, εκεί θα κατασκευαστούν ένα πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, κέντρο θαλασσοθεραπείας, γήπεδο και κτίριο λέσχης γκολφ, μαρίνα, συνεδριακοί χώροι, αλλά και παραθεριστικές κατοικίες.

«ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ»

Πολυτελές τουριστικό θέρετρο «Ιthaca Resort» από την εταιρεία «ΑΓΥΙΑ Α.Ε.», με 5αστερα ξενοδοχεία, γήπεδο γκολφ, μαρίνα και παραθεριστικές κατοικίες.

__________________________________________________

Και τώρα τι μπορεί να πει κανείς, εκτός από την επίκληση του Αγίου Πνεύματος – Μνήσθητί μου κύριε!!! – μπας και μας φωτίσει να βρούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΕΙΝΑΙ δυνατόν ένας ολόκληρος υπουργός, ο κύριος Νότης Μηταράκης, ένας ολόκληρος, Καλαματιανός, μάλιστα, Πρωθυπουργός και άρα… ανοικτομάτης κ.λπ., ο Αντώνης Σαμαράς και μια ολόκληρη κυβέρνηση να μας ΛΕΝΕ και ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ για την επένδυσή του Ithaca Resort που θα έκανε ο Σπύρος Καραμπάτσος στα βοσκοτόπια και ότι με αυτή θα απογειωνόταν ο Ελληνικός Τουρισμός και θα σωζόταν η χώρα χάρις στην τεράστια επένδυση που θα γινόταν στο κτήμα του φίλου του Καλογρίτσα, στην Ιθάκη και αυτό το εκπληκτικό κατά Μηταράκη και Σαμαρά κτήμα που το βάζει σαν εγγύηση ο Καλογρίτσας να το καταγγέλλουν τώρα σαν κατσάβραχα, που δεν αξίζει πεντάρα;

Ο ΨΕΥΤΗΣ, ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΠΟΙΟΣ είναι ρε παιδιά;

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ και η κυβέρνησή του, ή ο Καλογρίτσας που δεν έκανε τίποτε άλλο από το να βάλει εγγύηση ένα κτήμα, που ο Σαμαράς το παρουσίαζε στον κόσμο σαν τη σωτηρία της χώρας;

ΚΑΙ τελειώνουμε με τους… «χωριάτες» της Ιθάκης, που όταν οι δημοσιογράφοι των διαπλεκόμενων καναλιών τους ρώταγαν για τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα, ξεραίνονταν στα γέλια και έλεγαν και ένα σωρό αστειάκια, θέλοντας να υποβαθμίσουν την έκταση των 5.000 στρεμμάτων.

ΟΤΑΝ, όμως, ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς τους ανακοίνωσε ότι σε αυτή ακριβώς την έκταση η κυβέρνησή του βρήκε επενδυτή το… φίλο του Καλογρίτσα για να φτιάξει τη μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στο Ιόνιο που θα ήταν τόσο μεγάλη ώστε να βοηθήσει τον Τουρισμό της χώρας ξερογλείφονταν, έστριβαν τα μουστάκια τους και ξεροκατάπιναν, ενόψει του μεγάλου φαγοποτιού, που θα τους προσέφερε ο κουμπάρος του Καλογρίτσα.

ΣΑΣ ξέρουμε, σας ξέρουμε πολύ καλά όλους!.. Όπως ξέρουμε και εκείνους τους άτυχους δικηγόρους που συμμετείχαν στο «κόλπο» προφανώς με το αζημίωτο…

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017