Θα… τριτώσει το... «κακό»!.. - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Θα… τριτώσει το… «κακό»!..

11.11.2016 09:52

ΜΕΧΡΙ τώρα, σε δύο κορυφαία διεθνή πολιτικά γεγονότα, το BREXIT και την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία της Αμερικής, είμαστε ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα στον κόσμο που τα είχαμε και τα δύο ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ και ΓΡΑΨΕΙ επανειλημμένως και τα ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ με επιχειρήματα, τη στιγμή που όλες οι άλλες εφημερίδες και τα κανάλια όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο, γράφανε ακριβώς ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. Δημοσίευσαν, δε άρθρα, αναλύσεις, ρεπορτάζ και δημοσκοπήσεις, – πολλές δημοσκοπήσεις, – προφανώς όλες ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΛΑ και οι δύο αυτές διαφημιστικές εκστρατείες, για να παρασύρουν τον κόσμο και υιοθετήσει τη γραμμή και τις απόψεις του κατεστημένου.

ΤΟ BREXIT, έλεγαν και έγραφαν όλα τα διεθνή, μεγάλα και έγκυρα, διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν είναι δυνατόν να συμβεί…

ΚΑΙ όμως συνέβη!.. Και τώρα τρέχουν και δεν φθάνουν τους Άγγλους και τα περισσότερα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις κατ΄ ιδίαν συνομιλίες τους λένε: «Τι καλά που έκαναν οι Βρετανοί και έφυγαν…».

«ΔΕΝ είναι δυνατόν έλεγαν και έγραφαν πάλι όλα τα μεγάλα κανάλια και όλες οι μεγάλες σοβαρές και έγκυρες εφημερίδες να εκλεγεί ο Τραμπ…».

ΚΑΙ όμως εξελέγη και μάλιστα πανηγυρικά και τώρα η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του πλανήτη εύχεται να πετύχει για να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής τους.

ΔΕΝ είναι δυνατόν λένε τώρα, να εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας η Μαρίν Λε Πεν…

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ και θα δείτε, ότι και αυτή θα εκλεγεί Πρόεδρος της Γαλλίας…

ΞΕΡΕΤΕ δε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα περίεργα και παράξενα στον κόσμο, με τους πολίτες;

ΓΙΑ τον απλούστατο λόγο, ότι οι άνθρωποι σε όλη την υφήλιο, ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

ΓΙΑ όλα όσα συμβαίνουν και θα συμβούν ακόμα χειρότερα πράγματα στη διεθνή πολιτική σκηνή, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή πολύ μυαλό για να εξηγηθούν. Όλα είναι απλά και εξηγούνται εύκολα…

ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ το 1985 που ο Ανδρέας, φανατικός υποτίθεται διώκτης της…καταραμένης δεξιάς, βγήκε και δήλωσε ότι θα υποστήριζε την επανεκλογή του Καραμανλή στην Προεδρία και έγινε στη χώρα ο κακός χαμός;

ΟΙ δημοκρατικοί πολίτες δεν πίστευαν στα μάτια τους… γιατί είδαν ξαφνικά ΟΛΕΣ τις εφημερίδες, ΟΛΑ τα κόμματα, δεξιά και αριστερά, ακόμα και γνωστούς κομμουνιστές να θέλουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΠΑΛΙ τον Καραμανλή και να δηλώνουν δημοσίως και χωρίς την παραμικρή ντροπή, ξεχνώντας τι είχαν τραβήξει τόσα χρόνια από δαύτον και τι του είχαν σύρει, ότι… δεν υπάρχει καλλίτερος Έλληνας για Πρόεδρος!

ΚΑΙ τότε… αγανακτισμένοι από την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και το ΓΛΕΙΨΙΜΟ στον Καραμανλισμό, ανέβηκε στο Καστρί ο Γιώργος Κουρής με ένα τσουβάλι γράμματα και έπεισε τον Ανδρέα, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ, επαναλαμβάνουμε, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ τον Καραμανλή και το ΓΥΡΙΣΕ και έτσι όχι μόνο γλίτωσε τον εξευτελισμό, αλλά επανεξελέγη Πρωθυπουργός ο… Αντρίκος…

ΤΙ θέλουμε να πούμε; Ότι ο κόσμος, ο απλός κόσμος σε όλο τον κόσμο, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ και όταν προκληθεί από τα γεγονότα και τους πολιτικούς, κάθεται κάτω και σκέφτεται και όταν καταλάβει και βεβαιωθεί ότι τον ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, δεν αφήνει τίποτε όρθιο!

ΣΕ αυτή την κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η ανθρωπότητα. Έχει διαπιστώσει και έχει καταλάβει ότι όλοι οι πολιτικοί ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ τον κόσμο και γι΄ αυτό όπου γίνονται εκλογές, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ από τους παλιούς!

ΕΛΑ εδώ, ρε, παλιοκερατά του λέει. Εσύ δεν ήσουν υπουργός και πρωθυπουργός τόσα χρόνια; Τι έκανες για μας; Τίποτε. Συνεχώς μας ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣ…

ΑΝΤΕ λοιπόν χάσου από μπροστά μας λέει σε όλους, και ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, όποιον άσχετο βρει μπροστά της. Γιατί πιστεύει ότι οποιονδήποτε και να ψηφίσει ακόμα και ένα… καραγκιόζη θα είναι πιο καλός και πιο αγνός από όλους τους παλιούς λωποδύτες πολιτικούς που μας οδήγησαν στην καταστροφή.

ΚΑΙ αυτό ισχύει για όλες τις χώρες του πλανήτη. Γιατί δυστυχώς οι πολιτικοί είναι παντού οι ίδιοι, ψεύτες, άχρηστοι και… κλέφτες!

«Κ»

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017