«Θα με αγαπάς ακόμα κι όταν γεράσω;» Αληθινό TEST που έγινε σε ζευγάρι

 Πρόκειται για μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που κάνουν τα ζευγάρια μεταξύ τους.

Από που προκύπτει όμως αυτή η αγωνία; Σίγουρα από τις επιδράσεις που έχει ο χρόνος πάνω μας. Τα ασπρισμένα μαλλιά, οι ρυτίδες και το γερασμένο δέρμα, είναι τρεις παράγοντες που αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό την εμφάνισή μας με το πέρασμα των χρόνων και μας αγχώνουν αν θα είμαστε αρεστοί και επιθυμητοί από το άλλο μας μισό.

Απίστευτο: Ζευγάρι αφήνεται στους ειδικούς και μεταμορφώνεται σε γέρους για να δουν αν θα αγαπιούνται όταν γεράσουν [εικόνες]

Ένα βίντεο όμως έρχεται να δώσει τέλος σε όλες τις κακές σκέψεις. Σε αυτό, ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να παντρευτεί δέχεται να αφεθεί στα χέρια μακιγιέρ εξειδικευμένων στα σπέσιαλ εφέ που θα τους δείξουν πως θα είναι σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Κάθε φορά που το concept ολοκληρώνεται, ο ένας βλέπει πως θα είναι ο άλλος σε τρεις διαφορετικές ηλικίες. Στην πρώτη περίπτωση στα 50, στη δεύτερη στα 70 και στην τρίτη στα 90 χρόνια.

Οι αντιδράσεις του ζευγαριού είναι μοναδικές και άκρως συγκινητικές. Κάθε φορά που αντικρίζουν ο ένας τον άλλο δακρύζουν, χαμογελούν και κάνουν αστεία πειράγματα μεταξύ τους. Το πέρασμα του χρόνου όσο αμείλικτο κι αν είναι, δεν προκαλεί κανένα συναίσθημα αρνητικό συναίσθημα.

«Δε γίνεται να γίνω πιο σίγουρη ότι αυτό είναι που θέλω από τη ζωή μου», δηλώνει η μέλλουσα νύφη ακόμα και όταν βλέπει πως θα είναι ο σύντροφός της στα 90 του χρόνια. Τώρα όσον αφορά στη σεξουαλική επαφή, κοπέλα παρουσιάζεται βέβαιη ότι σε αυτή την ηλικία θα είναι πολύ κουρασμένη για τέτοια πράγματα, αντίθετα με τον φίλο της που σκέφτεται ότι ακόμα και τότε θα προσπαθεί.