Η Imperial Tobacco Hellas αναλαμβάνει και την ιταλική αγορά - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η Imperial Tobacco Hellas αναλαμβάνει και την ιταλική αγορά

25.08.2015 15:57

 

Η Imperial Tobacco Hellas αναλαμβάνει άμεσα την επιχειρησιακή ευθύνη και για την αγορά της Ιταλίας. Έτσι, η περιφέρεια της ΝΑ Ευρώπης για την Imperial, με έδρα των δραστηριοτήτων της την Αθήνα, διευρύνεται και αριθμεί πλέον 6 χώρες: Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Μάλτα και Ιταλία.

Η ιταλική αγορά καπνικών προϊόντων είναι πολύ σημαντική, λόγω του μεγέθους της αλλά και του στρατηγικού της ρόλου.

Με την προσθήκη αυτή, η περιφέρεια της Imperial ΝΑ Ευρώπης σχεδόν διπλασιάζεται σε πωλήσεις και κέρδη. Η Ιταλία γίνεται η Νο.1 σε μέγεθος αγορά με συμμετοχή περίπου 50% σε όλα τα βασικά μεγέθη αυτής της περιφέρειας, διαθέτοντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο αναπτυσσόμενων μαρκών (Davidoff, John Players Special, Golden Virginia, Rizla) καθώς και ένα νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο.

_DSC8906Ο Αλέξανδρος Καμάρας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Imperial για την ΝΑ Ευρώπη, δήλωσε σχετικά «Η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων μας αποτελεί κορυφαία αναγνώριση και έκφραση εμπιστοσύνης του Group της Imperial στην ελληνική διοικητική ομάδα μας. Συγχρόνως εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα ότι σε συνθήκες βαθιάς κρίσης οι Έλληνες managers μπορούν να ηγηθούν με επιτυχία και να προσθέσουν αξία σε μεγάλες διεθνείς επιχειρήσεις, χάρη στην εμπειρία και τις ικανότητες τους, χωρίς να φύγουν από την χώρα μας μια εποχή που αυτή τους έχει μεγάλη ανάγκη».

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017