Η χώρα θα σαπίσει εντός του ευρώ... - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η χώρα θα σαπίσει εντός του ευρώ…

16.04.2015 21:14

”Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ”…

Η χώρα θα σαπίσει εντός του ευρώ, προειδοποιεί με δήλωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Αλέκος Παπαδόπουλος.

Ο κύριος Παπαδόπουλος τονίζει ακόμα πως «η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγκενη του αργού θανάτου» και πως αυτό θα γίνει μόνο εάν η κυβέρνηση προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε συμφωνία, ώστε να κλείσει το παραταθέν πρόγραμμα.

«Αν δεν κλείσει, με πραγματικούς όρους, το τρέχον πρόγραμμα οι καταστάσεις τότε θα είναι ανεξέλεγκτες», επισημαίνει ακόμα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Ολόκληρη η δήλωση του Αλέκου Παπαδόπουλου:

«H κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει τις επόμενες ημέρες σε συμφωνία με την τρόικα του Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου. Το παραταθέν πρόγραμμα πρέπει να κλείσει.

»Η χώρα πρέπει να ξεφύγει από την μέγκενη του αργού θανάτου. Η κυβέρνηση πρέπει να αντιληφθεί ότι αν δεν κλείσει, με πραγματικούς όρους, το τρέχον πρόγραμμα οι καταστάσεις τότε θα είναι ανεξέλεγκτες και το χειρότερο οι εταίροι και δανειστές δεν θα συντρέξουν, το τέλος Ιουνίου, σε ένα νέο και απολύτως απαραίτητο για την επιβίωση μας, πακέτο στήριξης.

»Αν αυτό δεν επισυμβεί η χώρα θα συντριβεί το καλοκαίρι. Κανένας τότε υπαίτιος δεν θα μπορεί να επικάθεται επί του θρόνου των ερειπίων του. Είναι φανερό ότι η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα σαπίσει “εν ευρώ”. Επικαλούμαι για άλλη μια φορά το συγκλητικό δόγμα. Ισχύει παντα».

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017