Η τεχνική εικόνα δεν αφήνει περιθώρια ανοδικού διαλογισμού…

“Η διατήρηση του αδιάσπαστου της ζώνης 760 – 735 είναι πολύ πιθανό να δώσει μια ανοδική ανάσα προς το επίπεδο αντίστασης των 810 με 840 μονάδων δοκιμάζοντας έτσι τα νεύρα και τις αντοχές των καθοδικών παικτών” αναφέρει ο Απόστολος Μάνθος.

Στην αντίθετη όμως περίπτωση, που ο Γενικός Δείκτης περάσει πτωτικά από το σημείο των 735 μονάδων τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για τη καταστρατήγηση των 700 μονάδων και κατάβασης προς το όριο των 650 με 630 μονάδων.

Στο μεσοπρόθεσμο, τώρα, τοπίο των εβδομαδιαίων κυρίως διαγραμμάτων, η τεχνική εικόνα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια ανοδικού διαλογισμού…

Καθώς έχουν σπάσει καθοδικά σημαντικά σημεία στήριξης και οι περισσότεροι ταλαντωτές τονίζουν τη συνέχιση της υπάρχουσας κυρίαρχης τάσης.

Για να αλλάξει κάτι συνταρακτικά στη στρατηγική των “Bears” και σύμφωνα με την εκτίμηση του υπεύθυνου τμήματος ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ…

Θα πρέπει ο Γενικός Δείκτης να “αρπάξει” ανοδικά τις 900 μονάδες γεγονός, όπου φαίνεται προς το παρόν, δίχως τον κατάλληλο πολιτικό καταλύτη, ως “όνειρο θερινής νυκτός”.