Η τεχνική ανάλυση με… επιστημονικό τρόπο - Σεμινάριο για το σύστημα δεικτών Bollinger από την Investor στις 15 – 16 Μαΐου - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η τεχνική ανάλυση με… επιστημονικό τρόπο – Σεμινάριο για το σύστημα δεικτών Bollinger από την Investor στις 15 – 16 Μαΐου

12.05.2015 02:37

Σεμινάριο εκπαίδευσης, εξοικείωσης και χρήσης της τεχνικής ανάλυσης και συγκεκριμένα «Το σύστημα δεικτών Bollinger» διοργανώνει την προσεχή Παρασκευή και το Σάββατο 15 και 16 Μαΐου αντίστοιχα η εταιρεία εκπαίδευσης επενδυτών χρηματιστηρίου «INVESTOR».

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι όλα τα μυστικά γύρω από τον τρόπο εφαρμογής και ερμηνείας, τόσο των λωρίδων Bollinger, όσο και των άλλων δεικτών που απαρτίζουν το σύστημα Bollinger και το ανάγουν σε ένα από τα κορυφαία συστήματα.

Το  σύστημα Bollinger κάνει τους σχηματισμούς πιο ευανάγνωστους και αυξάνει την αξιοπιστία τους. Όπως είναι γνωστό, πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο καθοδηγείται καθαρά από τη μεταβλητότητα των τιμών μιας μετοχής ή ενός δείκτη.

Απευθύνεται σε απλούς επενδυτές αλλά και σε επαγγελματίες καθώς και σε στελέχη επενδυτικών ιδρυμάτων είτε είναι αρχάριοι είτε  έμπειροι.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί εκπαιδευτικό υλικό που περιέχει αναλυτικά όλη την ύλη του σεμιναρίου. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα λάβουν εντελώς δωρεάν όλους τους δείκτες που περιέχει το αντίστοιχο CD της Equis THE BOLLINGER BANDS SYSTEM.

Θεματικές ενότητες

Ανάμεσα στις θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιλαμβάνονται θέματα όπως:

 Δομή των Bollinger Bands  Υπολογισμός του Κ.Μ.Ο.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του επενδυτή.  Η τυπική απόκλιση & άλλα παρόμοια μοντέλα.

 Επιλογή των κατάλληλων Κ.Μ.Ο.  Το πιο συνηθισμένο σφάλμα στην επιλογή του Κ.Μ.Ο.

 Το πλάτος των λωρίδων και οΟ δείκτης %b των λωρίδων. Τα M και τα W των κορυφών και των πυθμένων.

 Δείκτες επιβεβαίωσης.  Η ορμή και ο συνδυασμός των BB με άλλους δείκτες ορμής .

 Πως βελτιώνεται δραματικά η απόδοση του RSI.  Ο δείκτης ΜFI και οι λωρίδες.

 Ο έλεγχος της διακύμανσης. Σχηματισμοί συνέχισης. Πως και πότε τα σήματα αγοράς ή πώλησης είναι σίγουρα.

 Ρύθμιση των παραμέτρων. Επενδυτικά συστήματα με τις λωρίδες.

 Μetastock & BB System.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 15 και 16 Μαϊου και εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο καθηγητής Τεχνικής Ανάλυσης Γ. Παπαλάμπρου. 

Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο και περισσότερες πληροφορίες, καλέστε την Investor στο 210-5201110 ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείαςwww.investor.gr στο διαδίκτυο.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017