Η σύζυγος του Βαρουφάκη αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν και τι πραγματικά ψιθύρισε ο Νταίσελμπλουμ στο αυτί του | Mikrometoxos.gr

Η σύζυγος του Βαρουφάκη αποκαλύπτει πως γνωρίστηκαν και τι πραγματικά ψιθύρισε ο Νταίσελμπλουμ στο αυτί του

08.02.2015 05:47
Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και για τα νέα του καθήκοντα αυτά του υπουργού Οικονομικών μίλησε η εικαστικός Δανάη Στράτου. Η γυναίκα του πιο πολυσυζητημένου Ελληνα των τελευταίων ημερών αποκάλυψε ακόμη και τι τελικά ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στο αυτί του 54χρονου υπουργού.

Μιλώντας στο περιοδικό ΒΗΜΑgazino της εφημερίδα «Το Βήμα», η κυρία Στράτου αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη (είναι μαζί από το 2005). Οπως είπε γνωρίστηκαν μέσα από την έρευνα της για το έργο της «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον», προσέθεσε.

Οσον αφορά τη νέα ιδιότητα του συζύγου της, αυτή του υπουργού Οικονομικών, η Δανάη Στράτου λέει ότι θαυμάζει την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει. Μάλιστα, αναφέρει πως δεν θαυμάζει για αυτά τα στοιχεία μόνο τον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. «Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικό πως έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, όσον αφορά το μεγάλο ερώτημα που… βασανίζει όλη την Ευρώπη, το τι δηλαδή ψιθύρισε τελικά ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη στο αυτί μετά την συνάντηση τους στο υπουργείο Οικονομικών και ερωτώμενη αν η ίδια γνωρίζει τι του είπε, απαντάει καταφατικά. «Ναι γνωρίζω. Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα», λέει η Δανάη Στράτου.

Φωτογραφίες: Sooc

Πηγή: iefimerida.gr

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017