Η “μητέρα” της δυτικής δημοκρατίας, σύμφωνα με ορισμένους, πρέπει να πάρει το μάθημα της. Είναι απλώς θέμα εξουσίας…

Υπό το πρίσμα της ελληνικής κρίσης, η ΕΕ φαίνεται να είναι μια οργάνωση που επικεντρώνεται στην διαιώνιση μιας συγκεκριμένης οικονομικής ιδεολογίας, παρά στην εξασφάλιση της αλληλεγγύης μεταξύ των ευρωπαίων πολιτών αναφέρει σε ανάλυση του το London School of Economics

 
Ο φόβος η  απογοήτευση, η αβεβαιότητα και η έκπληξη αναμιγνύονται μαζί με το θερμό αέρα που φυσά από την Ελλάδα με το κρύο και την βροχή που προέρχονται από την  Βόρεια Ευρώπη.

 
Όχι, αυτό δεν είναι μια πρόβλεψη του καιρού.Μετά το ελληνικό δημοψήφισμα και τις πρόσφατες μακράς  διάρκειας διαπραγματεύσεις, αυτά είναι τα συναισθήματα πολλών ανθρώπων σε όλη την Ευρώπη.Η αλήθεια είναι ότι η δημοκρατία έχει  γελοιοποιηθεί σε όλη την ΕΕ. Ορισμένα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο αναφέρουν ότι η  Ελλάδα έχει υπερβολικά ταπεινωθεί ενώ υπήρξε και μια ισχυρή προσπάθεια να εκδιωχθεί από Ευρωζώνη.

 
Τα 50 δισεκ. του νέου Ταμείου όπου θα ενταχθούν περιουσιακά στοιχεία της Ελλάδος  ουσιαστικά θα ελέγχονται από το Βερολίνο.Αυτές τις μέρες η Ελλάδα ήταν συνεχώς στο κέντρο του μικρόκοσμου της Ευρώπης.Η “μητέρα” της δυτικής δημοκρατίας, σύμφωνα με ορισμένους, πρέπει να πάρει το μάθημα της.
Είναι απλώς θέμα εξουσίας.