Η λίστα που δίνει το «ζεστό χρήμα» - Mikrometoxos.gr | Mikrometoxos.gr

Η λίστα που δίνει το «ζεστό χρήμα»

22.03.2015 11:41
Το σχέδιο που περιλαμβάνει στοχευμένη πολιτική κατά της φοροδιαφυγής, μοντέλο αποκρατικοποιήσεων με ταυτόχρονη αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας, ριζική αναδιάρθρωση του Δημοσίου και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης συντάσσει η κυβέρνηση για να το παρουσιάσει στις Βρυξέλλες, προκειμένου να «ξεκλειδώσει» τη ρευστότητα από την ΕΚΤ και τους δανειστές.

Εναν μαραθώνιο, για τον οποίο έχει διανύσει ήδη αρκετά χιλιόμετρα αθόρυβης προθέρμανσης και σκοπεύει άμεσα να τον ακολουθήσει για την ασφαλή έξοδο από την κρίση και το πρόβλημα της ρευστότητας, έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση, ξεκινώντας από την κατάρτιση της λίστας των μεταρρυθμίσεων που αναμένουν οι δανειστές μας.

Η σχετική δέσμευση προέρχεται άλλωστε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ξεκαθάρισε στο κρίσιμο ραντεβού των «επτά» στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες ότι η λίστα Βαρουφάκη που είχαν ήδη στα χέρια τους θα εμπλουτιστεί άμεσα με νέες συγκεκριμένες κατευθύνσεις για τις μεταρρυθμίσεις, που θα αρχίσουν να αποδίδουν παράλληλα και άμεσα «ζεστό χρήμα» στα δημόσια ταμεία.

  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Εθνους της Κυριακής

 

*Τα όσα αναγράφονται στη στήλη είναι προιόν δημοσιογραφικής έρευνας και δεν αποτελούν προτροπή αγοράς, πώλησης ή διακράτησης μετοχών

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017