5.1.2015 – Η επίσημη πρόταση των Aράβων για τον ΟΦΗ! | Mikrometoxos.gr

5.1.2015 – Η επίσημη πρόταση των Aράβων για τον ΟΦΗ!

05.01.2015 15:37

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ROYAL GROUP HOLDINGS

Η κατασκευαστική εταιρία με έδρα το Ντουμπάι, Royal Group Holdings επισημοποίησε το ενδιαφέρον της για τον ΟΦΗ δίνοντας νέα τροπή στην κρίσιμη Γ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ώρες.

Η επίσημη πρόταση των Aράβων για τον ΟΦΗ! (pic)

Το πρωί της Δευτέρας, η Royal Group Holdings απέστειλε την πρόταση της μέσω του δικηγόρου Αλέξανδρου Φουκαράκη, με αποδέκτες την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στο έγγραφο που φέρει την υπογραφή του Πρίγκιπα Καλίντ Μπιν Σαούντ Αλ-Σαμπάχ τονίζεται πως η συγκεκριμένη εταιρία προσφέρει 2,5  εκ. ευρώ για την αγορά του 68% των μετοχών του συλλόγου.

Στην συγκεκριμένη πρόταση προβλέπεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 2,5 εκ. ευρώ με την προϋπόθεση να κοστίσει η κάθε μετοχή 0,30 λεπτά.

Ο νομικός Αλέξανδρος Φουκαράκης, ο οποίος έχει συνεργαστεί επαγγελματικά με την συγκεκριμένη εταιρία θα δώσει το παρών στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη στις 16.00.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Royal Group Holdings ζήτησε να υπάρχει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα προκειμένου ο ΟΦΗ να μπορεί να πραγματοποιήσει μεταγραφές ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Μανουσάκης αλλά και ο Ερασιτέχνης.

 

Shortlink:

Επικοινωνία | Ταυτότητα | Όροι Χρήσης
Mikrometoxos.gr 2017