Η είδηση αυτή, αν επαληθευτεί, θα προκαλέσει ένα ανεξέλεγκτο ντόμινο συνεπειών…

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση των οκτώ πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη, την επομένη της προσπάθειας πραξικοπήματος στην γείτονα χώρα.

Η Τουρκία απαιτεί να εκδοθούν οι πραξικοπηματίες στην χώρα, ωστόσο υπάρχουν πολλά σενάρια σχετικά με το ύποπτο ελικόπτερο αλλά και τα μέλη του.

Απορίας άξιο είναι πως είναι το μόνο ελικόπτερο που δραπέτευσε από την Τουρκία, σε μια χρονική στιγμή που το πραξικόπημα είχε αποτύχει και ο Ερντογάν είχε ξεκινήσει τις συλλήψεις.  Επίσης, η Τουρκία πιέζει ασφυκτικά τη χώρα μας να παραδώσει τους οκτώ, και το γεγονός αυτό από μόνο του είναι ύποπτο, αφού χιλιάδες στρατιωτικοί κλπ έχουν ήδη συλληφθεί. Κι όμως, η Τουρκία μανιωδώς επιμένει για τους 8.

Το σενάριο που επικρατεί και ψιθυρίζεται είναι ότι εκτός από τους γνωστούς οκτώ, στο ελικόπτερο υπήρχε άλλο ένα άτομο, το οποίο φυγαδεύτηκε και οι οκτώ ήταν η “φρουρά” του.

Είχε φανεί ότι το πραξικόπημα απέτυχε και κάποιος που συνδεόταν άμεσα με την απόπειρα, δεν υπάκουε απλά εντολές, έπρεπε να διαφύγει ώστε να μην πέσει στα χέρια του Τούρκου προέδρου.

Η είδηση αυτή, αν επαληθευτεί, θα προκαλέσει ένα ανεξέλεγκτο ντόμινο συνεπειών, αφού αν όντως υπήρχε και ένατο άτομο, τότε η Ελλάδα εμπλέκεται ακόμα περισσότερο…

http://www.voicenews.gr/