Η γυναίκα του Καίσαρα που πρέπει να φαίνεται…

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», , θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια ανόδου του Άρη στη Football League.

 

H συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και οι εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα πρέπει να διεξαχθούν, χωρίς να δοθεί το παραμικρό δικαίωμα για διαμαρτυρία , η παραμικρή «σκιά» το παραμικρό αίσθημα αδικίας, στις ομάδες που θα παίξουν σ αυτά τα παιχνίδια, τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Το μέλος της ΚΕΔ, Γιώργος Αμυγδαλής, θα πρέπει μόνος του να ανακοινώσει την αποχή του, από τον ορισμό των διαιτητών στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια. Όχι για κανένα άλλον λόγο, αλλά για να μην δώσει σε κανένα το δικαίωμα να ισχυριστεί ότι έχει μεροληπτήσει υπέρ του Πανσερραϊκού, καθώς κατάγεται από τις Σέρρες. Θα είναι καλό για τον ίδιο και για την ίδια την ΚΕΔ, η οποία και προφανώς έχει και άλλα μέλη να ασχοληθούν.

Όσο καλή διάθεση και να έχει κανείς, το να έχουν οριστεί σε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια παιχνίδια του Πανσερραϊκού εναλλάξ δύο διαιτητές (Δραγάτσης-Παπαργυρίου) δεν μπορεί να το δει ως σύμπτωση και ας είναι. Μπορείτε να καταλάβατε και εσείς κύριε Αμυγδαλή, ότι το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει καχυποψία και θα προκαλέσει ακόμα περισσότερη, αν συνεχίζετε να συμμετέχετε και εσείς στους ορισμούς των διαιτητών, στις τελευταίες κρίσιμες αγωνιστικές. Η γυναίκα του Καίσαρα, δεν αρκεί μόνο να είναι τίμια, θα πρέπει και να φαίνεται τίμια…

 

http://www.imerisia.gr/