Η απομυθοποίηση ενός θρύλου: Οι αεροσυνοδοί εξομολογούνται (photos)

Περιπέτεια, γοητεία, λάμψη, κοσμοπολίτικα βράδια και απολαυστικά ταξίδια: Αν έχετε αυτό στο μυαλό σας για το επάγγελμα της αεροσυνοδού, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε!

Η ζωή της αεροσυνοδού πάντα εξάπτει τη φαντασία ως ένα επάγγελμα με πολλά ταξίδια, έρωτες, περιπέτεια. Πίσω από τη λάμψη, όμως, κρύβεται ένας άλλος κόσμος, υψηλών απαιτήσεων, τεράστιας κόπωσης έως και μεγάλης αηδίας.

Η αψεγάδιαστη εμφάνιση και το λαμπερό χαμόγελο πάντα σε προτεραιότητα. Πίσω, όμως, από το φαίνεσθαι, υπάρχει πάντα μία γυναίκα καθημερινή με προβλήματα και ανάγκες.

Οι αεροσυνοδοί εξομολογούνται, αποκαλύπτοντας την καθημερινότητά τους, με φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληκτρολογώντας #crewlife #passengershaming και #flyingfeet σε Instagram και Τwitter, βρίσκεται κανείς σε ένα πλανήτη που μετά βίας φανταζόταν: Αγένεια, αυθαιρεσία, δυσοσμία. Από ούρα σε σακουλάκι μέχρι σκουπίδια στις θέσεις και από ξυπόλητους μέχρι γυμνούς και επιβάτες που αυτοϊκανοποιούνται. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/609178/h-apomythopoiisi-enos-thryloy-oi-aerosynodoi-exomologoyntai-photos#ixzz3gXPRXJs1